קצת מביך..

shosa1234

New member
קצת מביך..

אני בת 13 ועוד לא קיבלתי מחזור.. ואני קצת בלחץ ולא נעים לי אם עצמי.. כי רוב החברות שלי כבר קיבלו.. ולפי המונחים שלי מי שמקבלת היא כבר אישה.. ואני מריגשה לא בנוח.. ואמא שלי קיבלה בגיל 16 ואחותי בגיל 14.. וני נורא פוחדת שאני לא יקבל.. כי כל הזמן אומרים לי שגיל 16 זה נרוא מאוחר.. ואני לא ידועת מה לחושב .. מישהו יכול לעזור לי?

eladj1

New member
את מתלוננת?

לא לקבל מחזור בגיל 13 זה ממש ממש לא נדיר!!! להפך, לקבל מחזור מאוחר זה מצויין, זה עוד כמה שנים של חופש! עם אמא שלך קיבלה בגיל מאוחר, ניתן להניח שגם את, ואל תקשיבי לאף אחד שאומר לך שזה לא נורמלי, זה נורמלי לגמרי!! את שומעת?

eladj1

New member
נ.ב.

אם עד גיל 17 לא תקבלי אז תלכי לרופא שיבדוק שהכל בסדר, לפני זה אין לך מה להלחץ!

Black Jane

New member
את בת 13 ../images/Emo13.gif

אין לך שום סיבה לדאגה. ומה זה משנה אם תקבלי ב13 14 או 16? להיפך, תהני מהזמן שאין לך את ה'תאריכים המטרידים' שאי אפשר להכנס לבריכה/ים וכו'

sexytomato

New member
אני קיבלתי בגיל 14.5

בין האחרונות, ותאמיני לי שעדיף לקבל מאוחר. כן, לפעמים זה קצת מעצבן שכולן מדברות על זה ורק את בחוץ, אבל מצד שני בינתיים כל הפאדיחות קורות להן, ואת יכולה רק ללמוד מהטעויות שלהן ולהתבגר בנחת...

W e n d u s h

New member
מכירה את זה.

אני כבר קניתי תחבושות בגיל 12.(וקיבלתי בגיל 14) אל תדאגי, זה יגיע. את אולי מיוחדת, אבל לא מספיק בשביל לא לקבל מחזור

אפשר לחשוב

חחח את מזכירה לי אותי שפעם ראשונה שאוננתי הרגשתי גבר...חחחחחח זה מתחיל בזה שאת מקבלת מחזור,ואת בטח מרגישה שאת אישה ומתקדם לכך שיגדלו לך שדיים ואז תוכלי לומר לעצמך-אני אישה! ואז זה ממשיך ביחסי מין בפעם הראשונה,אז-בטח כולן יאמרו שאת אישה... ואח"כ זה מגיע לחתונה,בטוח,אין מצב שאני לא!אהיה אישה,ואז..הילד הראשון שלך,אז,בטוח אז!את תהיי אישה... ובכן,גיל גיל ותקופה והנשיות שלה...תני לזמן לעשות את שלו,אף אחד לא יושב עם סטופר ומחכה שתקבלי

sexytomato

New member
יש בזה משהו

חוץ מהקטע עם השדיים... לא שמים לב לזה פתאום.

צליל בר

New member
ככה....

ככל הנראה הגוף שלך עוד לא מוכן לזה ותגידי תודה, אני חודש אחרי הבת מצווה שלי קיבלתי, וזה לא נעים תהני כל עוד לא קיבלת אם לא קיבלת עד גיל 17 זה כבר בעיה וממולץ לפנות לרופא אז קחי לך זמן....

elinale

New member
מצטרפת בגדול../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

ואומרת לך: תירגעי...זה בסדר גמור! יש כל מיני גורמים הקובעים את זמן תחילת המחזור...ו גורמים שונים בין נערה אחת לאחרת... אני מבינה לליבך כי גם אני דאגתי מאוד שכל החברות שלי קיבלו ואני לא...אבל כפי שאמרו לכל אחד יש את הזמן המתאים לה- אז הסירי דאגה מליבך ותחשבי כמה יתרונות לזה שעדיין לא קיבלת!

mayy6

New member
תקשיבי

אני גם קיבלתי מאוחר יחסית, ואני רוצה להגיד לך שכמה שיותר מאוחר יותר טוב, גם אני הייתי לחוצה וחברות שלי היו מפותחות מגיל צעיר, תאמיני לי שככל שהעץ גדל יותר לאט ככה הוא הופך להיות להכי יפה.תני לעצמך זמן,בלי לחץ, זה סתם מעסיק אותך במקום שתתעסקי בדברים שיגרמו לך להנות מהחופש. ותעשי לי טובה, אף אחת מהחברות שלך עוד לא "אישה" ויותר מאוחר ככה זה נשאר עד גיל יותר מאוחר וככה את תראי יותר טוב עד גיל יותר מאוחר.

למעלה