קצת מהאימון עצימות האחרון שלי - http://youtu.be/-B5YTDQSHCg
M MidNight Flame New member 26/10/14 #4 עכשיו ניסוי חדש קארב בקלואודינג - דל פחמימה בלי אימון, עתיר פחמימה בימי אימון אחרי אימון ועד השינה.
M motibari New member 26/10/14 #5 בימים ללא אימון דל פחמימה ובימי אימון מעמיס פחמימות ?   אני משער שהפחמימה תהיה בטטה או תפו״א (פלאו)
בימים ללא אימון דל פחמימה ובימי אימון מעמיס פחמימות ?   אני משער שהפחמימה תהיה בטטה או תפו״א (פלאו)
M motibari New member 27/10/14 #7 אורז זה פלאו ? ,הייתי בטוח שלא מה לגבי היון שלמחרת ? ,הגוף צריך להתאושש לא ? ,אתה מאמין שכמות הפחמימות שתיתן לו ביום האימון תספיק להתאוששות ?
אורז זה פלאו ? ,הייתי בטוח שלא מה לגבי היון שלמחרת ? ,הגוף צריך להתאושש לא ? ,אתה מאמין שכמות הפחמימות שתיתן לו ביום האימון תספיק להתאוששות ?
M MidNight Flame New member 27/10/14 #8 אורז זה נושא אפור בפליאו אני מודה שאני עדיין לא מבין לעומק איך עובד הCARB BACKLOADING אבל מוכן לתת לזה צ'אנס על עיוור.
אורז זה נושא אפור בפליאו אני מודה שאני עדיין לא מבין לעומק איך עובד הCARB BACKLOADING אבל מוכן לתת לזה צ'אנס על עיוור.
M motibari New member 28/10/14 #11 תפוח אדמה עדיף על אורז במקרה הזה בכל אופן לא הייתי מנסה את השיטה הזאת במקומך, הפליאו עובד אצלך מעולה, גם חטוב וגם מגיע למשקלים אדירים בתרגילי עצימות, מה המטרה שלך כרגע ?
תפוח אדמה עדיף על אורז במקרה הזה בכל אופן לא הייתי מנסה את השיטה הזאת במקומך, הפליאו עובד אצלך מעולה, גם חטוב וגם מגיע למשקלים אדירים בתרגילי עצימות, מה המטרה שלך כרגע ?