קצת מהנתונים המזעזעים מפוגרום עמונה

קצת מהנתונים המזעזעים מפוגרום עמונה

2 בחורים עוורים בעין אחת.2 שבר בגולגולת.40חשש לעקרות.4בנות עקרות.3בנים עקרים. קדימה-מוסילייני

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

חמוד שלי, על מנת שבת תהיה עקרה היא צריכה פגיעה פנימית רצינית ביותר בשחלות שלה ומכה מאלה לא מהווה את זה. אז כנראה שאותן בחורות שלכן, עקרות באופן 'טבעי'. דבר שני, מי שמשחק באש - צריך לדעת שיכווה. אין בליבי שום חמלה על פורעי החוק. אולי עכשיו, אחרי שהם נפגעו, אם בכלל (לדעתי אתה די ממציא את זה), הם ילמדו אולי שחוקי המדינה הם מעל הכל, ועל כל דבר, בסופו של דבר משלמים בחיים.

NIKESTYLE

New member
אשרת,תראי את הסרטון שרץ כאן

מטעם אחד החברים על מה שהתחולל שם באמת בתוך הבתים ומחוצה להם. אין כאן מקום לטעות ,הייתה אלימות קשה ומכוונת מצד השוטרים .לא הייתה התגרות ממשית מצד המתיישבים. פורעי חוק הם גם מצד השוטרים שכילו את זעמם יתר על המידה במתיישבים.

אשרת

New member
נייקי חמוד

האם אתה לא יודע שסרטים אפשר לערוך? האם אתה לא יודע שכאשר אתה עורך סרט אתה יכול לשים דגש על מה אתה שאתה רוצה להדגיש וכך להעביר רעיון כזה או אחר? תסלח לי, אבל מבחינתי , נציגי המתנחלים יכולים להמשיך להצדיק את האלימות שלהם מפה ועד ירושלים, ואתה יכול להמשיך להצדיק אותם , אבל זה לא מוכיח שהם עדין צודקים. שום דבר מהפעילות שלהם, לפי הפנינוי ובמהלך הפנינוי לא מצדיק חמלה וסליחה. וואגב, עכשיו הם גם לוקחים קורס בכיצד מתחמקים מסוסים , לידעתך , עד כמה הם שומרי סדר וחוק. כמובן, אנשי כוחות הבטחון - הם אשמים!! מה אנשי מפלגת העבודה לא יעשו על מנת לגרוף עוד כמה קולות של המנתחלים? אגב, יש לי ידיד חובש כיפה ומתנחל, שהיה מספיק הגון ואמיתי על מנת לומר , שמי שמרים יד על איש בטחון, צריך לשבור לו את הגפיים, וכי אנשים הללו, לא יודעים מוסר מהי והם אינם מייצגים את אותה דת ואת אותה אידיאולוגיה שהוא תומך בה, ואגב, הוא איש מפד"ל.

גדודי הנוער הכתום יהיה נחמד אם

תשנו את השם. הוא מזכיר לצערי קונוטציות שליליות . גם אם רצונכם לבטא את הכעס או המרמור , עשו זאת ברוח טובה , אתם יודעים סבלהו הרבה מכאלה "גדודים" . חס וחלילה איני אומר דבר לגבי השתייכותכם רק לגבי בחירת השם . המשך יום מהנה וטוב שיהי לכם .

שָׂרָה

New member
אנו לא מפחדים מההשוואה

כמוך, שיש לך סיבה להתעצבן מההשוואה כי אתה יודע בלב שזה אמיתי.

למעלה