קצת מהתקופה האחרונה... עוגת תפוחים.
T TCHM New member 4/6/20 #8 טורטיות ללא גלוטן דלות פחמימות טורטיות ללא גלוטן דלות פחמימות, 2 גר' פחמימות ליח'.
T TCHM New member 4/6/20 #9 קרפים ללא גלוטן דלי פחמימות קרפים ללא גלוטן דלי פחמימות 1 גר' פחמימות ליח'.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/6/20 #12 לראות ולרייר   אשמח לקרוא על איזה בסיס הטורטיות נטולות הגלוטן.   אני מכין לפעמים מכוסמת ירוקה אבל הצליאקית הקטנה לא מתה על זה.  
לראות ולרייר   אשמח לקרוא על איזה בסיס הטורטיות נטולות הגלוטן.   אני מכין לפעמים מכוסמת ירוקה אבל הצליאקית הקטנה לא מתה על זה.  
T TCHM New member 4/6/20 #13 אני מכין משני מתכונים... אחד בסיס מקמח קוקוס והשני משקדים טחונים+קמח קוקוס. זאת לא ההכנה המסורתית של טורטיות, הבצק דליל. אם היא לא מתה על הקמחים הללו תכין עם קמח נטול גלוטן בשיטה המסורתית ברידוד.
אני מכין משני מתכונים... אחד בסיס מקמח קוקוס והשני משקדים טחונים+קמח קוקוס. זאת לא ההכנה המסורתית של טורטיות, הבצק דליל. אם היא לא מתה על הקמחים הללו תכין עם קמח נטול גלוטן בשיטה המסורתית ברידוד.
מיכי 10 Member 5/6/20 #15 אבי, אין על היצירות הקולינריות שלך! נראות מושלמות אחת אחת, ואני בטוחה במאה אחוז שהן גם טעימות להפליא - כל אחת מהן. ואיזו אסטטיקה. יצירות אמנות ממש
אבי, אין על היצירות הקולינריות שלך! נראות מושלמות אחת אחת, ואני בטוחה במאה אחוז שהן גם טעימות להפליא - כל אחת מהן. ואיזו אסטטיקה. יצירות אמנות ממש