קצת מוזר עניין מחיקת ההודעות פה

mel79

New member
קצת מוזר עניין מחיקת ההודעות פה

יש הודעות שנמחקות ולא ממש ברור מדוע. זה טוב ויפה שיש מנהלים לפורום אבל כדאי לומר מראש אילו הודעות לא רצויות פה וימחקו, ולא פשוט למחוק אותן בלי להשאיר סימן וזכר.

chain1

New member
אני מצטרפת לתלונה...

ודורשת ממנהל הפורום הסבר למה נמחקה הודעה שלי. מבחינתי לא היה שם שום דבר לא חוקי וקרימינאלי. כמה שאני מבינה הפורום הזה מיועד לסטודנטים של מחלקה כדי שיוכלו להתייעץ ולעזור אחד לשני. דרך הודעתי בקשתי יעוץ, ומידע שקוויתי לקבל, מאוד נחוצה לא רק לי אלא גם לסטודנטים אחרים שיחפשו עבודה בתחום של מידענות. ולכן אני לא רואה שום סיבה הגיונית למחיקת ההודעה. אני רוצה לקבל הסבר וגם דורשת החזרת ההודעה וכל התגובות שנתקבלו לפורום.

tapuzina2001

New member
יקירתי ראשית אני לא מנהלת הפורום

שנית נסי לשלוח את ההודעה שוב ואני ינסה לעזור לך. יתכן שההודעה נמחקה בטעות. ואם הההודעה חלילה תימחק שנית שלחי אלי מסר. תפוזינה

chayahd99

New member
אולי זה הזמן להסביר...

הפורום עקרונית מיועד לסייע בכל הקשור ללימודים במחלקה ללימודי מידע. לפיכך, עפ"י שיקול קר ניתן להחליט שכל מה שלא קשור ישירות ללימודים יימחק מהפורום. בפועל זה לא קורה מפני שהגבול בין מה שרלוונטי ומה שלא הוא לעיתים מאוד דק ולי אישית קשה לעשות את השיקול ולהחליט עבור כל הגולשים מה נשאר ומה הולך. ובכל זאת, מפעם לפעם, כאשר נראה שהודעה מסוימת היא לגמרי לא במקום בגלל הנושא, התוכן, צורת הכתיבה, כוללת בקשה למתן שירותי מידע וכדו', אז ההודעה נמחקת. אני משתדלת לשלוח תמיד מסר לכותב על כך שהודעתו נמחקה אך יכול להיות שלעיתים זה נשכח, אני סה"כ בנאדם. אינני יכולה לענות לגבי הודעה ספציפית, אך אם היא נמחקה אז ככל הנראה היא לא התאימה לפורום. אם בכ"ז ההודעה נמחקה בטעות, אנא פרסמו אותה בשנית מכיון שלי אין אפשרות להחזיר אותה. אנא סייעו בידי לשמור את הפורום נקי ככל האפשר מדברים שאינם רלוונטיים. אם בכ"ז ישנם הודעות שאינן קשורות ישירות לפורום ומאוד חשוב לכם לפרסם אותם, אנא שרשרו אותן להודעות
שאני מוסיפה לפורום מדי פעם ובכלל הקפידו ככל האפשר לשרשר הודעות חדשות לאלו הקיימות על מנת לשמור על הסדר בפורום.

TalyaMM

New member
אני ממש שלחתי שאלה רלוונטית!

ואני חיכיתי שבוע ל"מנהלת הפורום" כדי שתודיע שנמחקו הודעות בטעות ... שאלות של תלמידים לעתיד על המגמות והמבחנים הן לא רלוונטיות ?

innahm

New member
בואו לא נתעצבן. כולנו בני אדם

וטעויות קורות. תשאלי שוב את השאלות ואני בטוחה שאנשים יענו לך. את יכולה גם לעשות חיפוש בפורום. שאלות בנוגע למגמות ולמבחנים נדונו כאן רבות.

למעלה