קצת מוזר שדווקא אני כותב את זה,

קצת מוזר שדווקא אני כותב את זה,

אבל היה ביצוע ל"אמור שלום" בכוכב נולד. (לא להתקיף, הטלוויזיה הייתה דלוקה על ערוץ 2)
השירה הייתה סבירה, למרות שקטלו אותה רצח, אבל העיבוד היה בנזונה! (וכן, אני מאלה שלא אוהבים שנוגעים במשהו שמתי עשה, קודש.) המשך שבוע נפלא לכולם.. נ.ב מתי מפגש?

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי העיבוד היה די מעאפן...

לבחורה יש גרוב, וכפי שאמרו לה השופטים ובצדק – היא "אנסה" אותו על השיר הלא נכון. אין לי בעיה שיגעו בשירים של מתי, אבל לדעתי זה פשוט לא התאים לאופי של השיר המסויים הזה. אגב, היתה מישהי ששרה לא רע את "בצער לא רב" אבל לא הצליחה להתקרב לאיכויות של הביצוע של ריקי גל, לטעמי.

Shykedmi

New member
זה היה דווקא רעיון יפה לעניות דעתי -

לא ראיתי בזה איזשהוא אונס מוסיקלי. מה שכן, היא ביצעה את זה דרעק. ו"בצער לא רב" באמת היה ממש לא טוב. וזה גם, רק בגלל שהטלוויזיה הייתה איכשהוא דלוקה...

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי טעות לעיבוד כעיבוד נטו

כלומר, זה לא שהוא היה "רע" כי הוא לא היה טוב; הוא היה רע כיוון שהוא פשוט לא התאים לשיר בעיני. אני לא חושבת שהיתה בעיה בביצוע שלה, אני פשוט חושבת שמלכתחילה לא היה טעם לקחת דווקא את השיר הזה ולנסות להכניס אותו לגרוב הזה, כי זה לא ממש מתחבר.

trilliane

Well-known member
מנהל
טעות דווקא יש לי: צ"ל "טענות"... ../images/Emo3.gif

תקשיבי.

אני לא יודע כמה את מבינה בגרוב, אבל הגרוב הזה היה תפור בול. חבל על הויכוח בכלל. יש הבדל בין לא לאהוב, שזאת זכותו של כל אדם, לבין להצהיר "לא מתחבר". בברכת לילה טוב..

trilliane

Well-known member
מנהל
הקשבתי

ואני מבינה אותך, ועדיין לא מסכימה איתך. כי זה שאתה מנסה להציג את הדעה הפרטית שלך בתור עובדה, עדיין לא הופך אותה לכזו. לילה טוב.

רוֹנָה

New member
לדעתי "בצער לא רב" היה מצוין

מקווה שגם בהמשך העונה ימשיכו להיות הרבה שירים של מתי כספי (שני שירים בתוכנית הראשונה..!) ושות'. נראה לי שיש סיכוי לא רע לכך - יש השנה כמה מתמודדים שנראים מחוברים מאוד לסגנון..

caspit

New member
מסכימה עם רונה,

די התפעלתי מאיך שהיא עמדה במשימת הביצוע הקשה בכבוד. ולגבי אמור שלום - לדעתי השיר הזה פשוט לא יכול לעבוד בלי הרמוניה של קולות, ואני מסכימה עם טריל, הוא לא מתחבר לגרוב הזה, וגם השירה שלה לא התאימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כנראה שמעה אותך, בסופ"ש האחרון היא ביצעה את

"לא ידעתי שתלכי ממני" (סטייל דני ליטני). זה היה טוב למי שאוהב את הסגנון הרוקיסטי הביג-מאמא הזה שלה, אני לא מחובבות הז'אנר.

עם העיבוד באמת לא הייתה לי בעייה

למרות שאני עדיין מעדיפה את המקור וחושבת שהוא יותר מתאים לשיר. אבל את השירה שלה אני פשוט לא אוהבת. והביצוע של אליסה ל"לא ידעתי שתלכי ממני" - היה מצויין לדעתי, אם כי אני לא מתה גם על הסגנון שלה. ואם כבר העלינו את כוכב נולד, ולמרות שזה לא קשור לפורום ממש, אני חייבת לפרוק: הוי, מארינה, מארינה! איזו מלכה!
הביצועים שלה מברווזים אותי ברמות שמזמן לא חוויתי... אני כבר מחכה שהיא תגמור עם התוכנית הזו ותתחיל למלא את היכל התרבות - נראה לי שהיא מסוגלת. עושה לי בבטן הרגשה שאני שומעת בו זמנית את שינייד אוקונור וסלין דיון (בשקטים שלה), רק בלי קיטש. טוב אולי לא בדיוק סלין דיון... לא יודעת... טעם של חו"ל משובח... אני ממש מצדיעה לה! למי שעדיין לא שמע את הביצועים שלה, ואת "חלומות"במיוחד (!) - מומלץ ביותר: http://www.keshet-tv.com/Starborn5/starcand.aspx?key=3993

למעלה