קצת מוסיקה ישראלית כייפית

אני לא מצליח משום מה

להעלות מוזיקה לזיפישייר, מודיע לי על i/o error. יש לך מושג למה? סחתיין על התרומה לקהילה. אני באופן אישי ממש, אבל ממש, לא מצליח להתחבר לסגנון ה"מוזיקה" הזה. בעיניי הוא כזה נורא, הן מבחינת הקצב, הן מבחינת המילים של השירים, לא דומה למוזיקה. נורא.

אתה בוחר את המוסיקה שאתה רוצה להעלות

מההארד דיסק? כי אני קודם לוחצת על browse מוצאת את המוסיקה על ההארדדיסק ואז אחרי שזה כאילו מעלה את זה, אני עושה upload ולוקח לזה כמה דקות להעלות ולתת שורה של קישור שאותו אני מעתיקה לכאן... גם לי לקח זמן להצליח להעלות..... לגבי הסגנון...לקח המון זמן לשים ישראלי בשיעורים שלי, בדרך כלל בכל שיעור אני שמה שיר אחד או שניים לא יותר...אבל זה מוסיקה כייפית כזאת לעשות שמח לשיעור ישראלי בחג
אני באופן אישי לא מתחברת למזרחי בכלל, מקסימום ים תיכוני.... אני יעלה שירים שאני אוהבת באנגלית, אבל מרוב שאני שומעת אותם הם נראית לי כבר נדושים...חחח... נעלה אותם, ואתם תחליטו אם "בא לכם" עליהם

ככה זה כשאתה חבר של מורה לשון ../images/Emo3.gif

אצלי המצב יותר גרוע, אחותי מורה ללשון...

gin11

New member
3מעי , הוא תלמיד טוב . ../images/Emo3.gif

3יונו עולה ..כפי שנאמר : " יש לן פוטנ3יאל.., "
אחת השורות הכי מע3בנות באסיפת ההורים ?!??!? אגלה לכם ... אם למורה נגמרו המילם לנוכח המ3ב העגום של התלמיד/ה... ואולי לא ממש נעים לה ... היא מסננת מבים שפתיה את המשפט הכי הכי המע3בן בעיניי:) כאילו מה נראה לך ..מורה יקרה , אם יכול היה - היה ממשיך להיכשל ?!?!?!? ותחשבו על זה .

loc luc

New member
האמת גם אני לא מבין כל כך את המזרחי...

אבל בשביל הכיף ובשביל המתאמנים שכן אוהבים ...למה לא לשתמש בשיעורים... המוזיקה שלי אני מכשיב בבית ,באור נמוך, כוס יין איטלקי טוב...זה משהו אחר!! אגב...אתם יודעים שבאירופה רוכבי עילית ומתאמנים מקצועניים במוזיקה "jungle או drum &bass" בשל מורכבות הקצב שבסגנונות אלו שמאפשר לעבוד בתזמון עם המוזיקה כמעת בכל רגע ובכל תרגיל...למשל האם שמעתם alex reece ...אני לא יודע איך לעלות כאן שירים...אבל ממליץ להשמיע ולתחשם...אני מתאמן המון אם המוזיקה זו..וכיף לא נורמלי, גם לאוזניים!!! תודה לליאת על המוזיקה... אכיר ואלמד לעבוד גם עם זה

loc luc

New member
אני מודה שזה לא כלכך ברור|יפ...מזעזע אפילו../images/Emo5.gif

נעלמו כמה מילים....ושגיאות בשפע...אבל אתם חמודים ומבינים בלי להעיר לי...אין יותר טוב מהפורום הזה...ממש על הכיפק!! יפה לי כאן luca
מורה ל"עברית עתידני"

k r a u s

New member
לוק לוק....חחחחח

האמת שידוע שבאירופה סגנונות השעורים שונים (משעממים) ...ויש כאלה שאוהבים לתרגם אותם כאכותיים יותר בגלל סגנון המוסיקה.....ולדעתי זה בולשיטטט. אפשר להשמיע מוסיקה ים תיכונית ועדיין להעביר שעור אכותי ומקצועי אני לא אוהב להשמיע אצלי מוסיקה ים תיכוני---אני משתמש רק במוסיקה ניו יורק האווס באימונים שלי...ובכלל אני מאוד אוהב לשמוע את המוסיקה הזו בכל הזדמנות שיש לי על כוס יין אין לי בעיה לשמוע את השירים שמשמיעים באימונים באירופה....אבל שישארו עם המוסיקה הזו באירופה...וכאן זה ישראל --וסגנונות המוסיקה כאן הם רבות. יש כאן הרבה "רוכבי עלית ומתאמנים מקצועיים" בלי המוסיקה הזו - ושלא תבין,אני לא שולל את המוסיקה הזו,אבל בהחלט זו טעות לחשוב שבזכות המוסיקה הזו הם טובים יותר מאיתנו,כי ממש ממש לא חג שמח בחור צחי מדריך ספינינג

loc luc

New member
עשיתי השוואה? ....

.אני מקבל את הביקורת ומפנים את דבריך לשם לימוד " האופי ישראלי" ...אני יליד אירופה אז אני רואה דברים בצורה אחרת...וטוב שמישהו מלמד אותי שכאן לא בטוח שזה יילך... אבל אתה בטוח שמוזיקה כמו של reece משעממת? אני שואל : האם שמעת הי פעם? אני מת לעלות קטע ...סתם לבקורת כללי... וצער לי אתה "כועס" על אירופה? דווקא נראה לי שישראל משתייכת ברצון רב לספורט אירופי...ועושים מאמצים כבירים להשאר שם... אני טועה? (כדורגל כדורסל שחייה טניס ועכשיו התחיל גם ענף האופניים לשלוח רוכבים באירופה ..... ועוד ועוד ) ... וחוץ מזה...אני דברתי רק על המוזיקה וכוונתי להכיר למי שרק רוצה את הסגנון שלדעתי (ורק לדעתי) מאוד אומנותי ומתאים לתרגול ואני חשבתי שיכול לשמש כתחליף או כשינוי שאפשר להכניס פה ושם באחד השיעורים או פשות לאימון אישי כמו שאני עושה....מי שלא בטעם שלו הוא לא חייב ...חס וחלילה לכפות...זה לא אני..ואם זה נשמעה כך..לא התכוונתי בכלל !! תודה לך ו...תמיד ,תמיד למען הלמידה והכל לטובת הספורט ולקידומו חג שמח
ותודה לתגובה ciao luca

k r a u s

New member
לקחת את זה לכיוון הלא נכון

אתחיל מזה שאני מכיר את המוסיקה----דבר שני כל מוסיקה יכולה להתחבר לאימון ספינינג כל עוד המדריך יודע לעשות את זה. אני ממש לא כועס על אירופה דווקא הפוך. אתה בהחלט יכול לנסות להשמיע את סגנון המוסיקה הזו שלך כשתתחיל להדריך. הכל יכול להיות---הכל תלוי בך . אני סה"כ דיברתי על זה שתמיד אני שומע שבאירופה ההדרכות מאוד שונות מישראל--ותמיד תמיד אומרים שבגלל הסגנון הזה של המוסיקה המדריכים שם מקצועיים יותר. אז הגבתי על זה בלבד,שאני לא מסכים עם זה. אין על מוסיקה זה הדבר הכי טוב שיש. תהנה עם מהוסיקה שאתה אוהב ותנסה אותה באימונים שלך.

loc luc

New member
תודה להבהרת הנושא...

וברוררר שאנסה קצת להכניס את הסגנון הזה...לא באופן קבוע אבל באימונים ספציפיים אני אדע לעבות איתו יותר טוב ובבטחון...אולי הנסיון אישי אם המוזיקה זו, אולי רק בגלל שאני רגיל. כיף לשמוע את דעתך ...וסליחה אם לפעמים אני מפספס את הפוהנטה ומתבלבל...לצערי עברית ספה עדיין זרה לעומת השנים שאני דורך על דמאת הארץ ciao ragazzo!!
luca

loc luc

New member
"נהדרת" זו מילה ...

שרק מתארת כעשירית מגדולתך... איזו חמודה יא-אללה!!!
ואתחיל להבין גם "מזרחי" מבטיח
buonanotte a tutti luca

למעלה