קצת מידע בבקשה...

leeran74

New member
קצת מידע בבקשה...

יושבי הפורום שלום אני מעוניין לקנות סוזוקי בורגמן יד שנייה והתחלתי לעשות בירורים..... לאלו מביניכם המבינים, האם כדאי לגעת בבורגמן 250 או שמא רצוי להתרחק כמו ממגיפה ולחשוב רק על ה-400. בנוסף אם תוכלו לתת לי טיפים נוספים אלו יתקבלו בשמחה ורצון רב שבוע טוב

רק בורגמן 400 אל תיגע ב 250

הבורגמן 400 חזק יותר משמעותית. הפסיקו לייבא את ה 250. בדיקה רגילה לפני קנייה תעשה לך את השקט הבטוח ביותר למידע על הכלי ומה שצריך לטפל. כלי אמין,חזק , ויש לו שוק!

leeran74

New member
תודה ישראלית....

תודה.... יש לי עוד מספר שאלות אם יורשה לי... כמה קילומטרז' בערך ממוצע לכלי שזה לשנה ודבר נוסף האם יש מודל ספציפי שיותר כדאי לרכוש תודה רבה והמשך שבוע מהנה

vilig

New member
../images/Emo101.gifבורגמן יד שניה

אין צורך להיתרחק מה250 כמו ממגפה , אבל בהחלט אין מה להשוות אותו ל-400 שוב הכל תלוי בצרכים שלך מהקטנוע.ב-250 היו תקלות בעיקר במערכת החשמל שלו אך סביר להניח כי עד היום תקלות אלו טופלו וסודרו אך אסור לוותר על בדיקת קניה. בכל אופן, לכל קטנוע יש מחיר וזה נתון לויכוח,אך על השוק של ה-400 אין ויכוח,השאלה עם זה הקטנוע שעונה לצרכים שלך!!!

רן בראל

New member
לפי מה שאני הבנתי

ה250 כבר לא מיוצר בכלל. באתר של סוזוקי הוא לא מופיע בכלל. מישהו יודע עם חוץ מקוסמטיקה יש הבדל בשנתונים של ה400?

דמיקולו

New member
אז קבל תיקון

מייצרים עדיין בורגמן 250 ואפילו 125 או 150. פשוט הפסיקו לייבא משום מה. קבל תמונה של בורגמן 250 שנת 2003

vilig

New member
הבדלים ב-400

פרט לקוסמטיקה כמו שכתבת,ה-400 משנת מודל 2003 הגיעו מוזרקים וקוסמטיקה. יש לנו אתר ידידותי .תציץ שווה.

למעלה