קצת מידע על נעילות ברך?

femfatal

New member
קצת מידע על נעילות ברך?

כיצד למעשה באות לידי ביטוי נעילות הברך?והאם הם משפיעות גם על יציבות הברך?ועוד אחת לסיום סיומת-כיצד ניתן להתגבר עליהן ללא התערבות של ניתוח? אשמח מאד לקבל תשובות לאוסף השאלות:)

תשובות

כשיש נעילה בברך יש הגבלה בתנועה ,בד"כ לכיוון אחד, מלווה בכאב. לא כל הגבלת תנועה היא נעילה. תישאלי את הפיזיותרפיסט או האורטופד שמטפל אם אכן מדובר בנעילה. נעילה לא אמורה לפגוע ביציבות הברך.כשיש פגיעה ביציבות של הברך ,בגלל פגיעה ברצועות, יש שכיחות גבוהה יותר של קרעים במיניסקוס ולכן גם אפשרות לנעילה. אם מדובר בנעילות יש להניח שיש קרע לא יציב של המיניסקוס. צריך הרבה מזל להחלים ללא ניתוח. ברך שנמצאת בנעילה (לא אירועים חולפים) צריך לנתח ויפה שעה אחת קודם.

Digly

New member
נירית

לי זה קורה באירועים חולפים אני מפחד שיש לי קריעה במיניסקוס אבל מה שקורה לי זה שבהתחלה הייתי הולך טיפה ואז זה היה ננעל לאחר מכן הייתי צריך ללכת הרבה יותר ועכשיו אפילו שאני הולך ורץ 20 דק' זה לא ננעל האם זה אומר שזה הסתדר? שמרתי על תזונה מרובה בחלבונים ובסידן על מנת לגרום לזה להתרפא.... האם יכול להיות שבאמת זה התרפא?

כן

אם היה לי קצת יותר זמן הייתי שמחה לסכם עבור המעונינים מעט מהמחקרים בנושא. יעל, אל תישלחי לי שום מסר. עד אוגוסט אין סיכוי.

למעלה