קצת מידע על פונדקאות:

אמא

New member
בנוסף על הלינק

מצורף קובץ עם כתבה מידיעות PDF

בראיון המוקלט שווה לשמוע ש 60% מהריונות הפונדקאות לא נקלטים, ועל התהליך הזה - פונדקאיות לא מתוגמלות...

(מעבר לאחוזים של אלו שכלל לא מתעברות.)

כאן הם

New member
ממש לא נכון!

את שוב ושוב ממציאה "עובדות".

הפונדקאית מקבלת כסף בכל מיקרה. למעשה היא מקבלת כסף מייד אחרי חתימת החוזה, עוד לפני ההפריה.

אפילו ד"ר נויה רימלט אמרה, ואני מצטט: "הפונדקאית לא מקבלת את מלוא התשלום אם העובר לא נקלט".

ולמה שהיא תקבל את מלוא התשלום אם היא לא נכנסה להריון?

רענן

כאן הם

New member
עכשיו ראיתי את הכתבה שצרפת

עכשיו ראיתי את הכתבה שצרפת.

אז מה יש לנו פה: פונדקאית ישראלית תובעת הורים בגלל שעקב לידת תאומים בפונדקאות הם "לא עמדו בתנאי החוזה" ובנוסף, היא טוענת לנזקים נפשיים מזה. לא פחות ולא יותר, הנזקים הנפשיים זה גם אשמת הפסיכולוג שלא בחן אותה כמו שצריך.

עכשיו נחשוב על זה! ברור שזה לא הסיפורים ששמענו על ניצול של נשים מסכנות. אין פה שום כוונה לפגוע מראש בפונדקאית. אין פה שום יחס לא יפה לפונדקאית.

מה יש פה? יש פה פונדקאית שמוגנת לחלוטין ע"י המערכת. כל פונדקאית יכולה לתבוע את מי שהיא רוצה על מה שהיא רוצה. ואם היא צודקת, היא תקבל פיצוי מלא מההורים, פסיכולוג, ע"וד, רופא, כל מי שהיה מעורב בתהליך. היא תעבור תהליך הוגן לחלוטין וצודק לחלוטין ואם מגיע לה משהו, היא תקבל. אין לי ספק בזה.

יש לה טענות. אני מוכן לנחש ודי בטוח שכל הסיפור פה זה שהיא רוצה יותר כסף כי זה היה תאומים - מקרה ראשון בארץ של תאומים מפונדקאות בארץ. ולדעתי מגיע לה יותר כסף. אבל כמו בכל תביעה לכסף, מוסיפים "דרמה" שהכל לא היה בסדר ונגרמו "נזקים נפשיים".

כשהמיקרה יתברר, נראה מה יצא. בינתיים זה סיפורים שלה, ולהורים יש בטח סיפור אחר לגמרי.

אבל את כבר שפטת... לא רק את המיקרה הזה... אלא כל(!) המיקרים זה רק נשים מסכנות מנוצלות שכל ההורים רק רוצים לפגוע בכולם... במיוחד האב.

שום דבר לא חדש פה: יש תביעות פה ושם של פונדקאיות. לי ידוע רק על שני מקרים מעניינים:
1. פונדקאית שתבעה בניו-ג'רסי כי "יש לה קשר נפשי אל התינוק" למרות שהתינוק לא ביולוגי שלה. ללא ספק אחת שחיפשה כותרות ותשומת לב. ואת יודעת מה? השופט נתן לה זכות לראות את הילדה...
2. פונדקאית בקליפורניה תבעה זכויות מלאות(!) על הילד (לא ביולוגי שלה) כי לדעתה ההורים הם לא ראויים לילד. אני חושב שהיא צדקה. גם השופט חשב ככה. הפונדקאית קיבלה את מלוא הזכויות על הילד כי ההורים המיועדים, ללא ספק, הם פסיכופטים.

רענן

כאן הם

New member
למה נמחקה התשובה שלי?

כתבתי שבוידאו אין שום דבר שמראה פגיעה בפונדקאית.

במקום זאת, יש ד"ר נויה רימלט שמספרת סיפורים על פונדקאית שהייתה צריכה לעבור הפלה כי העובר לא היה בסדר, וכתוצאה מההפלה הזו, היא נפגעה. ופונדקאית אחרת קיבלה קריש דם מהלידה.

אין לזה שום קשר לפונדקאות!!!

כל אישה שנכנסת להריון יודעת יפה מאוד שיש סיכונים בלהכנס בהריון. רק היום, לצערנו, ימותו כמה נשים בזמן הלידה, עוד יותר יצטרחו לעשות הפלות עם סיכוי לנזקים מזה, וכולי וכולי.

אז ד"ר נויה רימלט, כמו "אמא", מחפשות ומגרדות כל מיני סיבות נגד פונדקאות.

ואח"כ נויה רימלט מצאה תירוץ חדש נגד פונדקאות. תשמעו ותשפטו בעצמכם: מחריד אותה שפונדקאיות לא מקבלות את מלוא הפיצוי אם הן לא נכנסות להריון. ממש לא בסדר. נכון?

בכל מיקרה, הגברת הייתה במיעוט בדיון כי כל שאר המשתתפים לא הסכימו איתה.

ולאמא, זה שוב נסיון מאין ספור לחפש דוגמא לניצול ופגיעה מכוונת בפונדקאיות. ושוב היא נכשלה בזה.

אבל לי יש סבלנות: בבקשה, תנסי שוב.

רענן

הודעתך נמחקה בגלל תוכן פוגעני

וקיבלת על כך הודעה במסר.

אתה מתבקש לשמור על תקנון הפורום.

למעלה