קצת מידע

artagel

New member
קצת מידע

היום ביקרתי בחנות רוזנפלד וראיתי את מסכת החצי פנים (נשמיות) של M 3 כפי שהמליץ מאמון. לפני 10 ימים רכשתי אותן בשחל ת"א ההפרש 8 ש"ח לטובת שחל כאשר ניקנה בחבילה של 10 יחידות.

תהמס

New member
יכול להראות דוגמאת צילום של המסיכה, בבקשה ?

באם יש לך את הכתובת וטלפון של החנות "שחל" שקנית אשמח לקבל. תודה קוקו

artagel

New member
כן יש

החנות נימצאת בתל אביב רחוב בגין 78 והטלפון 037612700 .היות ואין חניה מסודרת במקום רצוי להתקשר לפני שבאים ולבדוק אם יש להם במלאי ורצוי לבקש שישמרו לך ואז תוכל להחנות ליד ולקבל את המוצר מידי ולהמנע מאיזה דו"ח מזדמן,או שתבוא עם עוד חבר/ה ברכב ושיחכה בחוץ. תוכל לראות את המסכה אם תיכנס לאתר שלהם יש קטלוג מסודר נשמיות מתקפלות מסדרה 9300 של 3M דגם 9312 הם מוכרים רק חבילה של 10 יח' www.hashahal.com

מתי מי

New member
הסבר קצר

יש באתר הזה מסכות חצי פנים לצבע, רב פעמיות. וכמו כן נשמיות חד פעמיות מהדגם 9312. אני מתאר לעצמי ששניהם טובות עבור עבודות נגרות, אם אני טועה אשמח להסבר. עדיף הרב פעמי על החד פעמי, לא??? אשמח להבהרות

yulevi

New member
מסכות

הרב פעמי מגושם אך בטוח יותר,יש לי מסכה של 3M עם 2 מסננים ,חלק מהרב פעמיות בעייתיות למרכיבי משקפיים כי מתפתחים אדים בעדשות בחד פעמי נוח יותר ,

מתי מי

New member
אדים בעדשות

איך אומרים בפרסומת של אחד מהקרנות נאמנות... נוח יותר, זה טוב, אבל בטוח זה יותר טוב. השאלה למה נוצרים האדים על המשקפיים. האם שסתום הפליטה של האוויר הנפלט קרוב אליהם, או שיש חוסר התאמה, אני בכל אופן מעדיף את הרב פעמי, אשר לאדים על המשקפיים אדאג, למצוא איזה תרופת סבתא באינטרנט, איך למנוע אדים על עדשות המשקפיים

artagel

New member
היית פעם מטלית ספוגה בעמילן שנועדה להורדת

אדים בשמשה הפנימית ברכב.

אילג

New member
ליהודה - איזה דגם המסיכה שלך?

אני רוצה לקנות את זאת שמצורפת בקישור (עמ' 7) מסדרה 6000 או 7500 ולא יודע במה לבחור, ובאיזה מידה. יש למסננים גם הגנה וסינון חלקיקים מקדים(מולבש על המסנן) , מה שאומר שלאורך כל העבודה אני מוגן בצורה טובה. יש מושג למישהו היכן ניתן למדוד לפני קניה? (אזור חיפה וצפונה- עד נהריה) http://www.layogev.co.il/Download/3...otection-3.3.1/Respiratory-Protective-3.3.pdf משקפיים קניתי בעבר את אלו: http://www.amazon.com/Dewalt-DPG82-...ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hi&qid=1270393832&sr=1-1 קשה להגיד שהם לגמרי מונעים לחות נצברת . אני מוצא את עצמי יותר מפעם אחת עוצר ומנגב, אבל יש להן מרחב ראיה משופר מהרגילות, ואטימה טובה. היה לי בעיה, בגלל שאני עובד במרפסת. שבבים היו עפים ברוח ונכנסים לי לעיניים. היה משבית לי חצי שעת עבודה מהמעט זמן שאני מצליח לפנות. לפיכך משקפיים אלו הן הצלחה בתחום האטימה ושוות למחירן.

yulevi

New member
המסכה שלי

של 3M סדרה 6000 אני משתמש בה עם מגן פנים שקוף,הממליץ של מסכה זו הוא הפסל צחי קירשון ,שעבד עם כל סוגי המסכות ועל זו המליץ כהכי פחות בעייתית מבחינת הצטברות אדים

למעלה