קצת מיואשת

שילת281

New member
קצת מיואשת

אני בת 29 ורואה את רובם מסביבי נשואים... אני יוצאת לדייטים ומדברת עם אנשים אבל זה לא קורה הרבה שאני ממש מתלהבת ממישהו ויש את החיבור והניצוץ הזה... ואם זה כבר קורה.. אז זה לא הדדי. שלשום פנה אליי מישהו בפייסבוק (הוא יכול לראות רק כמה תמונות בודדות אם הוא לא בחברים שלי) והתחלנו לדבר, התקשר אליי, הרגשתי ששנינו מתלהבים אחד מהשניה ואחרי זה הוא ביקש ממני חברות בפייסבוק ומאז הוא לא יצר קשר. יכול להיות שהוא הסתכל בפייסבוק שלי ומשהו לא מצא חן בעיניו... בגלל זה אני מעדיפה שיכירו אותי קודם אישית ולא דרך פייסבוק. מבאס

לחשוף יותר תמונות

היי לך,
אם המטרה שלך היא להכיר, תפתחי את הגישה לתמונות בפייסבוק לכולם, כך מי שיפנה אליך אחרי שצפה בפייסבוק לא יהיה מופתע ואת לא תתאכזבי כמו שקורה עכשיו. אפילו אם את קצת חוששת בהתחלה, תנסי בשלבים ואם לא בפייסבוק אז בפלטפורמה אחרת (אתרי הכרויות...). בני אדם הם קודם כל ויזואלים, בעיקר גברים, אז תנסי להראות יותר תמונות וכמה שיותר נאמנות למציאות.
בהצלחה :)

Shamy

New member
את בטוחה שאת רוצה זוגיות?

או שבעיקר את רוצה זוגיות סתם כי מסביבך "כולם כבר נשואים" ואז את מרגישה מעין לחץ חברתי שבתכלס הוא לא באמת אמיתי אלא משהו שאת מרגישה אינהרטית בפני עצמך ואינו באמת רצון אמיתי לזוגיות.

האם עם עצצמך את מסתדרת היטב? , האם את מרגישה צורך במישהו נוסף בחייך? או שמא להיות לבד עם עצמך זה בסדר ואת מרגישה שלמה?
נקודה שהייתי טורחת להתעכב עליה כי מן הטקסט זה זועק לי לחץ חברתי ...

אבל! במידה ואני טועה ...נניח ואת באמת רוצה בן זוג , לא הייתי מנסה להכיר דווקא דרך האינטרנט ואם כן אני ממליצה אך ורק על OKCUPID וגם שם ..לסנן בצורה מאסיבית , יש גם קבוצה בפייסבוק שהיא סבירה מינוס (לא הייתי מסתמכת על זה יותר מדי ) בחורים שווים בין חברות , שמה בחורות ממליצות על גברים אולי תנסי.
בכל אופן לא להתייאש מי שלא מעוניין בך מהתמונות לא שווה התייחסות , אולי רק לעצמך לשם הסינון הייתי מורידה את רמת האבטחה ומאפשרת לאנשים כרגע שהם לא חברים להסתכל בתמונות ולשים תמונות מה שנקרא אטרקטיביות - תמונה אחת מלאה של גוף בבגדים נורמליים! (בגדי היום יום) , תמונת פנים טובה ואולי תמונה נוספת שלך בערב של יציאה עם בגדים יפים ואיפור או משהו כזה..ולשים אולי תמונה אחת נוספת שקשורה אלייך ולתחביבים שלך..האם את מטייילת? (לשים תמונה מטיול) האם את אוהבת חד"כ? (לשים תמונה מהחד"כ באימון..) משהו שאומר משהו אישי עלייך ועל מעין מסר שנאמר בתמונה...כפי שאומרים ..תמונה אחת שווה יותר מ1000 מילים-לצערי יקירתי זה נכון אנחנו חיים בעולם חומרי מעט ולפעמים תמונות מדברות חזק יותר ממילים...ממליצה להשלים עם המציאות ולפעול בהתאמה ולו רק בשביל להשיג את מטרתך

מקווה שעזרתי , מצטערת שהיה ארוך את תמיד מוזמנת להשאר עמנו בצל קורתנו (ואני ממליצה תחת שם משתמש קבוע!) יש פינות חמד נהדרות להשתתף ואנשים חמימים שתמיד רוצים וצמאים לעזור לזולת ,תחרויות, פרסים והכל ברוח של לעזור לזולת ולבנות קהילה אינטרנטית ואפילו אולי מציאותית טובה יותר

שילת281

New member
אני עושה בדיוק מה שכתבת

אבל לא הבנתי מה הכוונה "להשלים עם המציאות ולפעול בהתאמה" ...
האמת היא שאני לא יוצאת כל כך הרבה ומעגל החברים שלי לא גדול... לכן זה מאוד חסר לי, הרבה זמן לא היה מישהו שממש הרגשתי חיבור אליו. פעם היו לי חברות קרובות שהיינו מדברות על הכל אבל זה היה פעם...

ommerl

New member
הוא פנה אלייך בפייסבוק

לא נראה לי שפייסבוק זו הבעיה.

מה את חושבת שהבעיה? מה האמונות שלך לגבי למצוא זוגיות בגילך כשרבים סביבך נשואים?

שילת281

New member
לא הבנתי

מה הכוונה מה האמונות שלי ? כתבתי למעלה שזה קטע קצת מבאס.. זה קשור לפייסבוק מאוד כי כפי שכתבתי.. בהתחלה הוא ראה רק כמה תמונות בודדות ואז כשאישרתי אותו אז הוא יכל לראות את כל התמונות, פוסטים שאני כותבת.. חשיפה הרבה יותר גדולה. אין כמו הכרות במציאות

ommerl

New member
אני מסכים איתך שאין כמו היכרות במציאות

אבל אם יש דפוס שחוזר על עצמו כל החיים שלך הוא יחזור גם במציאות.
&nbsp
אם יש לך אמונה שקשה למצוא זוגיות בגילך- יהיה לך קשה למצוא זוגיות כי המוח שלנו מכוונן לחפש ולייצר הוכחות לאמונות שלנו.

supersonic777

New member
כל אחד והקצב שלו בעניין.לא צריכה לעשות דברים מלחץ חברתי...

וזה הכי גרוע,לרצות את החבר'ה!
את תמצאי,סבלנות...

שלום

עזבי היכרויות בפייסבוק ושטויות כאלה. הצטרפי לכמה חוגים בנושאים שמעניינים אותך, ואולי גם לאוניברסיטה כשיהיו לך אמצעים, ושם צרי לאט קשרים עם מי שתחבבי.
&nbsp

שילת281

New member
אכן

אני באמת חושבת לאיזה מסגרות אני יכולה להצטרף.. לא רק בשביל להכיר בן זוג.. אני מתאמנת בחדר כושר אבל לא יוצא לי להכיר שם כל כך... אני אחשוב על לימודים

למעלה