קצת מיואש וצריך את חכמת ההמונים

יובי 77

New member
מאז ומעולם אהבתי לרדת לנשים.
לקחת את "המשחק המקדים" הזה שלפעמים כל נוח להתעלם ממנו ולהפוך אותו למשהו עוצמתי ומענג עבור בת הזוג.
השיטוט העדין עם הלשון על הדגדגן, הליטוף המענג הזה על פנים הירך, החקירה עם האצבע מבפנים אחרי נקודת הג'י,
להרגיש את בת הזוג מתפתלת באיטיות ובעונג, לראות את הפטמות שלה מזדקרות ולשמוע אותה מתחילה לגנוח,
ולא להפסיק. להמשיך עם הלשון, עם הליטופים, עם הרוך הזה, עד שהיא תגמור.
וזה מספיק לי! וממלא אותי! ואני כל כל נהנה להעניק, לאו דווקא כדי לקבל אח"כ בחזרה. ממש לא. אני אוהב לרדת לנשים כי כיף לי שהן נהנות.
ואשתי לא סובלת את זה.
בכלל, סקס ואשתי הם שני קווים מקבילים שלא נפגשים. גם כשנפגשו, במקום משהו מרטיט ומלהיב, זה היה בד"כ משהו רוטט ועלוב.
ואני כל כך אוהב סקס, שזה מדהים איך התרגלתי לחיות עם כמעט כלום.

ולכן, פונה אליכם ובעיקר אליכן.
הרגשתי שמשהו פוקע בי. די,
אני רוצה סטוץ!
אני רוצה לרדת לאישה.
אני רוצה שוב לחוות את התענוג הזה. עבורי ועבורה.
אבל...
לא בקי בתחום הסטוצים ומאחר ואני נשוי, לצערי, גם לא רוצה להיחשף עם תמונות באפליקציות כמו טינדר ואחרות.
איפה יש קבוצות כאלו בפייסבוק או במקומות אחרים שבהן באמת אפשר למצוא בת זוג לנושא?
אחת כזו שתבין שזה לא לקשר, אלא להגשמה ולהנאה?

אשמח אם מישהו או מישהי יעזרו..
אוף!!

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מאז ומעולם אהבתי לרדת לנשים.
לקחת את "המשחק המקדים" הזה שלפעמים כל נוח להתעלם ממנו ולהפוך אותו למשהו עוצמתי ומענג עבור בת הזוג.
השיטוט העדין עם הלשון על הדגדגן, הליטוף המענג הזה על פנים הירך, החקירה עם האצבע מבפנים אחרי נקודת הג'י,
להרגיש את בת הזוג מתפתלת באיטיות ובעונג, לראות את הפטמות שלה מזדקרות ולשמוע אותה מתחילה לגנוח,
ולא להפסיק. להמשיך עם הלשון, עם הליטופים, עם הרוך הזה, עד שהיא תגמור.
וזה מספיק לי! וממלא אותי! ואני כל כל נהנה להעניק, לאו דווקא כדי לקבל אח"כ בחזרה. ממש לא. אני אוהב לרדת לנשים כי כיף לי שהן נהנות.
ואשתי לא סובלת את זה.
בכלל, סקס ואשתי הם שני קווים מקבילים שלא נפגשים. גם כשנפגשו, במקום משהו מרטיט ומלהיב, זה היה בד"כ משהו רוטט ועלוב.
ואני כל כך אוהב סקס, שזה מדהים איך התרגלתי לחיות עם כמעט כלום.

ולכן, פונה אליכם ובעיקר אליכן.
הרגשתי שמשהו פוקע בי. די,
אני רוצה סטוץ!
אני רוצה לרדת לאישה.
אני רוצה שוב לחוות את התענוג הזה. עבורי ועבורה.
אבל...
לא בקי בתחום הסטוצים ומאחר ואני נשוי, לצערי, גם לא רוצה להיחשף עם תמונות באפליקציות כמו טינדר ואחרות.
איפה יש קבוצות כאלו בפייסבוק או במקומות אחרים שבהן באמת אפשר למצוא בת זוג לנושא?
אחת כזו שתבין שזה לא לקשר, אלא להגשמה ולהנאה?

אשמח אם מישהו או מישהי יעזרו..
אוף!!
לפרסם בפורום סקס ,סטוצים,בין היתר,אם כל ההבנה שלי לצורך שלך ולהנאה אתה חייב להגדיר מלכתחילה בדיוק מה הקשר ומה אתה מחפש,זהירות משנה כי הכל וירטואלי ולבדוק טוב עם מי אתה נפגש.

יובי 77

New member
אנסה בפורום בתפוז. אם יש לך עוד רעיונות לפורומים כאלו, אשמח
ותודה :) !

ע.משולם

Active member
נראה יותר כמו שחקן. מה הבעיה לפתוח כרטיס בטינדר? כולן שם רוצות סקס, אולי אפילו יתפשרו על השטות הזאת של "רק לרדת".אתה מנסה כאן למשוך את בנות תפוז לגחמות שלך, הרי ברור שגם אתה רוצה לטבול אותו בדיוק כמונו.

יובי 77

New member
נראה יותר כמו שחקן. מה הבעיה לפתוח כרטיס בטינדר? כולן שם רוצות סקס, אולי אפילו יתפשרו על השטות הזאת של "רק לרדת".אתה מנסה כאן למשוך את בנות תפוז לגחמות שלך, הרי ברור שגם אתה רוצה לטבול אותו בדיוק כמונו.
מסתבר שלא כולם כמוך...

Brombit

New member
טוב, אני קוראת פה בסתר וכותבת רק לצורך ההודעה הזו :-P:
באתי להיות מטיפנית. תשאל את אישתך אם היא שמעה על א-מיניות. ככה בעדינות. אולי זה הכיוון שלה. אם היא לא מעוניינת במין (לפחות בתוך הקשר שלכם) ועושה את זה רק בשבילך, גם בשבילה זה עלוב.
ובכלל תקשורת כנה זה קריטי, כדי שהקשר שלכם יהיה שווה משהו. כמובן שלחפש אחרות מאחורי הגב שלה לא תורם לזה, אבל את זה אתה יודע...

זהו, חזרתי להתחבא.

giligil55

Member
הרבה נשים אוהבות את זה ונראה לי שלא תהייה לך למצוא אותה

למעלה