קצת ממעשה ידיי...

prtywomen

New member
קצת ממעשה ידיי...../images/Emo9.gif

שבוע שעבר חג הקורבן אהובי שחט את הכבש הנ"ל
וממנו מה לא הכנו...? טעיםםםםםםםםםםםםםםםם
 

prtywomen

New member
נקניקיות של בית.....

טעימות פחד...זה מה שהספקתי לצלם מהעל האש של הכבש..
 

prtywomen

New member
מתכון קאנטקי מאת צחי היקר BIG JACK

מצרכים: 1 ק`ג כנפי עוף נקיות מהשפיץ ומחולקות ל-2 3 ביצים 2 כפות קטשופ 3 כפות צ`ילי מתוק 2\1 כוס קמח 1 חב` פרורי לחם מוזהבים מלח 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה 1 כפית כורכום 2-3 כפות אבקת מרק עוף או פטריות מים רותחים שמן לטיגון ההכנה: מרתיחים מים בסיר עם אבקת מרק, מבשלים את הכנפיים כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב. מערבבים בצלוחית את הביצים, צ`ילי מתוק וקטשופ. מערבבים בצלוחית שנייה את פרורי הלחם והתבלינים. שמים את הקמח בצלוחית שלישית. מחממים את השמן, טובלים כל כנף בקמח, אח`כ בביצים אח`כ בפרורי הלחם ומהדקים היטב את הציפוי. מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן
 

prtywomen

New member
מתכון סמבחסק מאת אתי כק

סמבוסק בשר/ אתי כק - 1קג קמח 2כפות שמרים יבשים 4כפות שמן מעט מלח 21/2 כוסות מים ללוש בצק להניח בצד להתפיח מילוי 1קג בשר בקר טחון (אני שמתי כבש עם חתיכות שומן כבש...) 2בצלים יבשים 1עגבניה גדולה חתוכה לקוביות 2בצלים ירוקים מלח פלפל שחור כמון אבקת מרק עוף 1כף רסק עגבניות אופן ההכנה: לטגן את הבצלים להוסיף את הבשר להמשיך לטגן להוסיף תבלינים עגבניה בצל ירוק חתוך ורסק עגבניות לטגן עד לספיגת נוזלים לקרר לחלק את הבצק לכדורים לרדד כל כדור למלא בשר לסגור היטב ולטגן בשמן עמוק.
 

prtywomen

New member
עוף בפילפלים..מתכון של אמא

4 כרעיי עוף 2גמבות אדומות 1פלפל ירוק 1פלפל צהוב (לא חובה) ראש שום קלוף וחתוך לחתיכות גסות מטגנים בשמן את השום מעט ומוסיפים לו את הפלפלים מטגנים את הפלפלים עם השום עד שהפלפלים מתרככים. מוסיפים: 1 כף פפריקה מתוקה שטוחה אם בא לכם חריף אז גם פפריקה חריפה כפית תבלין גריל עום כף.. מלח מעט כורכום כף אבקת מרק עוף פלפל שחור לפי הטעם לטגן הכל יחד עד שניפתחים הטעמים. ואז להוסיף מים קצת מתחת מלגובה העוף. להביא לרתיחה ואז להנמיך לכסות לשים על אש נמוכה ולעזוב שעה וחצי בערך עד שהרוטב מסמיך... מידי פעם לנענע את הסיר
 

prtywomen

New member
ולקינוח סינרולי קינמון מאת SIAMMMM

700גרם קמח שטיבל 2 ,מנופה(השתמשתי בקמח רגיל) שקית שימרית 4 כפות סוכר 2 כפות מים 2 ביצים חצי כוס חלב רגיל חצי כוס חלב מועשר לקפה 200 גרם חמאה 1/2 כפית מלח שבבי טופי קרמל Toffee bites (לא חובה)(שמתי אגוזים טחונים) על אש קטנה ממיסים 2 סוגי חלב יחד עם החמאה, להמסה מלאה. לצנן לטמפ` גוף. במיקסר עם וו לישה, לשים קמח מנופה, שמרית,סוכר,מים, וביצים ולערבל דקה. להוסיף את תערובת חמאה חלב בזרם דק ולערבל עוד חמש דקות. להוסיף מלח ולערבל 5 דקות נוספים. להעביר את הבצק לקערה , לעטוף בניילון נצמד ולהתפיח להכפלת הנפח. לחבוט בבצק להוצאת אוויר וללוש דקה. לחלק ל-3 לרדד כל חלק לעלה ולמלא במלית שאתם אוהבים. אני מלאתי ב: 150 גרם חמאה רכה (50 גרם לכל רולדה) מעל פיזרתי בנדיבות סוכר לבן (אפשר דמררה) וקינמון בנדיבות אבל לא להגזים. אני פיזרתי גם שבבי טופי קרמל (לא חובה, אין להשיג בארץ) אפשר אגוזי מלך במקום. לגלגל כל גליל לרולדה, לחצות במרכז וללפף לבורג.(אני הכנתי גלילה ויצרתי סינרולים) להניח בתבניות משומנת, לכסות במגבת ולהתפיח שוב כ-40-50 דקות. (חצי שעה לפני האפייה לחמם תנור ל-150 מעלות טורבו). לאפות כ-30-40 דקות, עד שמוכן. 3-4 דקות לפני סיום האפייה, מכינים סירופ: 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס מים כפית קינמון להביא לרתיחה ולבשל עוד 2 דקות לסירופ סמיך וריחני מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור, להניח על רשת צינון ולהבריש את העוגות.
 

א פרח

New member
יבורכו ידייך ובאיחור חג שמח לכם.

כל מאכל עושה חשק לטעום ןהסינרולים מדהימים.
 
למעלה