ולקינוח סינרולי קינמון מאת SIAMMMM
700גרם קמח שטיבל 2 ,מנופה(השתמשתי בקמח רגיל) שקית שימרית 4 כפות סוכר 2 כפות מים 2 ביצים חצי כוס חלב רגיל חצי כוס חלב מועשר לקפה 200 גרם חמאה 1/2 כפית מלח שבבי טופי קרמל Toffee bites (לא חובה)(שמתי אגוזים טחונים) על אש קטנה ממיסים 2 סוגי חלב יחד עם החמאה, להמסה מלאה. לצנן לטמפ` גוף. במיקסר עם וו לישה, לשים קמח מנופה, שמרית,סוכר,מים, וביצים ולערבל דקה. להוסיף את תערובת חמאה חלב בזרם דק ולערבל עוד חמש דקות. להוסיף מלח ולערבל 5 דקות נוספים. להעביר את הבצק לקערה , לעטוף בניילון נצמד ולהתפיח להכפלת הנפח. לחבוט בבצק להוצאת אוויר וללוש דקה. לחלק ל-3 לרדד כל חלק לעלה ולמלא במלית שאתם אוהבים. אני מלאתי ב: 150 גרם חמאה רכה (50 גרם לכל רולדה) מעל פיזרתי בנדיבות סוכר לבן (אפשר דמררה) וקינמון בנדיבות אבל לא להגזים. אני פיזרתי גם שבבי טופי קרמל (לא חובה, אין להשיג בארץ) אפשר אגוזי מלך במקום. לגלגל כל גליל לרולדה, לחצות במרכז וללפף לבורג.(אני הכנתי גלילה ויצרתי סינרולים) להניח בתבניות משומנת, לכסות במגבת ולהתפיח שוב כ-40-50 דקות. (חצי שעה לפני האפייה לחמם תנור ל-150 מעלות טורבו). לאפות כ-30-40 דקות, עד שמוכן. 3-4 דקות לפני סיום האפייה, מכינים סירופ: 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס מים כפית קינמון להביא לרתיחה ולבשל עוד 2 דקות לסירופ סמיך וריחני מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור, להניח על רשת צינון ולהבריש את העוגות.