קצת ממש קצת
אבל....

caRnaf

New member
קצת ממש קצת../images/Emo32.gif אבל....

אמש ב"מתקפת המשובטים" נוכחתי לדעת שטרבל מייקר לא קטן הוא בחור בשם: ג´ נ ג ו בין היתר הבחור פיתח צבא משובטים...... ותהיתי האם יש קשר לג´נגו ממסדר אבירי הבנדיט שמתכונן למלחמה כוללת.... ...בסומסום הברזל בעזרת צבא זה?!?!? ובעודי יוצא מהקולנוע מהורהר אני מבחין במשאית הובלות שהלוגו שלה הוא: "ה ק ר נ ף" עם פרופיל של קרנף בצבע צהוב!! המסכן נמצא בתביעה כרגע על גנבת זכויות יוצרים מחבר מסדר האבירים.! יאללה.... you mess with the best you die like the rest

נראה לי שהחבר´ה התחיל לתפוס קצת תחת

השם הו "סוס ברזל" לכל הג´נגואים למיניהם, ולמי שרוצה לעוות את השם אנחנו נפזר לו סומסום על הכביש , ברור? תודה, אדוני יעזוב את המקום..
סוס שמתם לב, ממש גן חיות וגן ירק.. סוס, קרנף, כרוב וכו´...

caRnaf

New member
אה...הבנתי....סוס ולא סומסום../images/Emo6.gif

עמך הסליחה ידידי, הטעו אותי כנראה בכוונה........
אגב ראית פעם קרנף עושה סוס.....(תחשוב על זה באנגלית)
סתם סתם צחוקים, איך אמרה קרן קרפנטר הנהדרת: we have only just began up chears lads

the jango

New member
הג´נגו תחת סוביודיצה

ומנוע מלהגיב ,זאת בגלל המכה של החיים שהוא הולך להביא בתביעה נגד לוקאס שגנב לו את השם ולא ביקש רשות! ואללה יא קרנף טוב שצריך סרט שתזכר בג´נגו,גם הג´נגו נזכר בך כל פעם שהוא פותח נשיונל ג´וגרפיק.... וסומסום,תרגיעו.... למה עם כל הג´ובות שהג´נגו מביא מהתביעה,הוא קונה את כל הEN שיש בארץ קושר בשרשרת וזורק לים.גם ירויח אתר לצוללים (20 שקל כניסה,15 לחברי פורום..) וגם כולכם תעברו לסוע על מה שמתאים לכם באמת...GN250 !!

Little Max

New member
ג´נגו עלם חמודות

תזכור מי היה שם ראשון, כשכל זה התחיל Little Max, דורש 5% עמלה על הבוכטה שג´נגו הולך להוציא מלוקאס

למעלה