קצת מנוחה מניקולופולוס ודאלרס...איזה כייף

F a d i

New member
אל תתבאס,הנה אני מקדיש לך את השיר הבא

לך ולכל חובבי הזמר היווני "האסלי" תהנו ידיים למעלה מיכאליס כאתזיאניס לא יודע,עיניים שלי,מה זאת אהבה כולם אומרים מילה אחת וזה מספיק יחד איתך למדתי לחפש את הדבר הזה שגורם לשני גופים להישאר יחד ידיים למעלה ואני משיג את הכל בואי נלך הרבה מעל לאהבה ידיים למעלה,תני לי לעלות באלוהים אחד,בך אני מאמין כעת ידיים למעלה ואני משיג את הכל בואי נלך גבוה מהאהבה ידיים למעלה ואני איתך כך אני מרוויח בחיים,את החיים שלך כל העולם סביב אומר אני אוהב אותך אבל בשבילנו לא מספיקה רק נשיקה אחת יחד איתך למדתי לשבור פעלים ראי כמה אוהב אותך צועק השקט... וכולם יחד: כיריה פסילה קאי אולה תא פתאנו אילה נא פאמה אפ תין אגאפי פיו פאנו כיריה פסילה דוס מו נא אניבו סה אנה ת'או סה סינה תורה פסתיבו...

אולי מהם יש מנוחה אבל לא מהכלב

סתלבט באוויר אני יודע שאתה מאוד מעוניין ללכת לכלביה אבל כרגע הכלבים בפעולה נושכים אנשים להנאתם והם יודעים שמה שהם עושים זה לא בסדר אבל אם בחורף יתפוס אותם גשם יכנסו ישר לתוך מבנה אקרופוליס וזה יספיק להם לשנים רבות תחשבו על זה שכלב עם פאה , הגשם זה שוטרים ומבנה אקרופוליס זה גירסת כיסוי אני ינסה לארגן לכולם כרטיסים חינם להופעה איך לחרבן נכון בכמה דרכים מאת המרכז הישראלי לכלבים

עד שתחליט לקחת אותנו לכלב-הכלב יהיה "בן אדם"

אתה סתם קשקשן רק מבטיח...לבינתיים פתחתנו לנו משרד בראש,ולא ראינו אפילו את המסלול של הטיול המובטח.

למעלה