קצת מסובך,אני ישמח לקבל תשובות,אני פה בתסביך.

bratz girl

New member
קצת מסובך,אני ישמח לקבל תשובות,אני פה בתסביך.

שלום לכולם! כן כן גם ני כמוכם השתחררתי והגיע הזמן למצוא עבודה-אז מצאתי... ואתמול הלכתי לחתום על טופס101 בטופס אמרתי שאני לא מקבלת עוד משכורת משום גורם אחר-וכך היה! לאחר שחזרתי מחתימת הטפסים התקשרו אלי מעוד עבודה-לעזור לילדה בלימודים משהו שאני מאוד רוצה... זה יוצא בערך 200 שקל בחודש,כמובן שגם אצלה נדרשתי לחתום על טוספ 101 אך לא חתמתי על הקטע שבו אני לא מקבלת מעוד מקום משכורת.... השאלות הם: האם זה בסדר שחתמתי? האם מותר לעבוד בשתי עבודות במקביל? מזתמורת תיאום מס? כל כמה זמן נדרשים לעשות את זה? תודה לכל העונים-אתם פשוט תצילו אותי!!
 
לפי מה שאמרו לי

חיילים משוחררים לא משלמים מס .. ולכן כדאי לעבוד בכמה עבודות... הייתי עושה את זה אם לא הייתי עכשיו עושה פסיכמטרי... בהצלחות:)
 

EmGee

New member
וזה המס הכנסה

ביטוח לאומי משלמים גם אם לא מרוויחים שקל.
 

bratz girl

New member
מה ? מה? מה.?

שאלתי כמה דברים... וקבלתי תשובות לא על מה ששאלתי...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 

Haunted

New member
תשובות

1) היית צריכה לחתום שאת כבר מועסקת. ברגע שחתמת על טופס 101 את רשמית מועסקת, גם אם עדיין לא קיבלת אגורה מהמשכורת. אלא אם כן את מתכוונת לוותר על אחת העבודות, תחזרי לעבודה השניה ותצהירי שאת כבר מועסקת איפשהו. 2) מותר גם לעבוד ב-666 עבודות, אבל עליך לבצע תיאום מס. 3) תיאום מס - משהו שחייבים לעשות כאשר מועסקים ב-2 מקומות עבודה ויותר. אם לא עושים תיאום מס, לוקחים לך יותר אחוזים מהמשכורת לטובת מס הכנסה. הנ"ל נכון גם לגבי חיילים משוחררים.
 

מ i ר

New member
לגבי התשובה השלישית

איך זה יכול להיות נכון לגבי חיילים משוחררים אם אני גם ככה לא משלמת מס הכנסה כרגע? להיפך, אם אני אעשה תיאום מס בין העבודות יש לי יותר סיכוי לעבור את הסכום המקסימלי שבו אני לא משלמת מס הכנסה כחיילת משוחררת (נראה לי בסביבות ה- 7,000).
 
למעלה