קצת מעבר למטריקס

j e r o m

New member
קצת מעבר למטריקס

ארה"ב מפגיזה את עיראק באלפי טונות של אורניום מדולדל. (U-238) למתכת זו מחצית חיים של 4.5 מיליארד שנה, ולכן כולנו נשאף אבק רדיואקטיבי עד שארית חייו של הכדור. צריכים עוד סיבות בשביל להבין שאין תקשורת חופשית, ושכל המשחק מכור מראש? האנושות נשלטת יותר ויותר ע"י מספר מצומצם של בעלי הון טרנס אטלנטים, שרוכבים על גבי המערכת הפוליטית, פועלים מאחוריה, והכול נארז בתקשורת ההמונים בחבילה ושמה "דמוקרטיה". אם הפורום הזה לא ידון בנושאים הללו, אז בבקשה תימנעו מלקרוא לעצמכם "מעבר למטריקס". זה כינוי שצריך להרוויח. [מקווה שלא העלבתי אף אחד]

miss mcmillan

New member
יש דרכים טובות יותר

להציג את עצמך, להוכיח את עצמך, ולהעלות נושא לדיון על סדר היום.

Inevitable

New member
נו ו...

אני לא חושב שיצור נשק השמדה המונית של סדאם היה יותר מועיל לסביבה

Gevakumon

New member
למען האמת...

לא מצאו שום נשק או אמצעים לייצור של נשק להשמדה המונית בעיראק... ככה שהטיעון הזה מתבדה..

Gilliana

New member
בדיוק, ואולי גם לאירן

כך שהטיעון הזה ממש ממש לא התבדה.

Gilliana

New member
על דווחים של בכירים...

... בצבא עיראק, בעיקר על דבריו של שר ההגנה העיראקי לשעבר.

אם הייתי מנהל את הפורום הזה...

מביע את העצבים שלי עליו

ואת הרצון הנון-רציונאלי שלי למחוק את ההודעה. טרין אני אוהב אותך.

Gray PaIadin

New member
כמה יוצא מאורניום מדולדל?

אני שואל אותך. לא רוצה להיות עויין, אבל אמרת משהו רציני בלי להסביר אותו.

hagakora

New member
בוא נחשוב שנייה בהגיון

נניח שהאורניום מדולל ובכל פגז יש 70% אורניום. נניח שפגז שוקל בלי התחמושת שבתוכו בסביבות 100 ק"ג? ז"א שיש בו 70 ק"ג של אורניום, ותוך 4.5 מיליארד שנים יהיו בו 35 ק"ג. זה 35 ק"ג ב4.5 מיליארד שנים, ז"א 7.7777 כפול 10 בחזקת מינוס 9 = 0.000000007777777777 גר' בשנה מפגז אחד, נגיד שיש מיליארד פגזים. 7 גר' אורניום בשנה, נראה לך שזה עושה משהו למישהו? בוא נסתכל על זה בצורה אחרת: קרינת אלפא - טווח קצר להחריד, אין סיכוי שייגרם לנו נזק ממנה קרינת בטא - לא מזיקה לנו קרינת גמא - לא יוצרת סביבה רדיו-אקטיבית, אלא מפרקת חומרים בכל אופן, צריך פצצת אטום או פצצה מלוכלכת כדי שננשום אבק רדיו-אקטיבי הייתי מצפה שתבדוק את העובדות לפני שתצא בהצהרות מפגרות

למעלה