קצת מעצבן, קצת המון!

חלומית11

New member
קצת מעצבן, קצת המון! ../images/Emo46.gif

• יש משהו שקצת מעצבן אותי ו חלומית11 ו 00:02 | 24/11/07 סליחה מראש על הכותרת. אני רוצה לאמץ כלב. קטן. הכוונה לגור. שלא יגדל הרבה.. יש הרבה סוגים שארפיי, פודל,פינצ'ר,פקינז,טרייר,שוקי
וערבים (אבל 6 הסוגים הנ"ל)
גורים
ובכול מקום כלב עולה יקר יחסית 500. אני מבינה שזה עבור ההוצאות שיהיו או יש. אבל אני רוצה כלב ב-ח-י-נ-ם ולהשקיע בו את מיטב כוחי כספי ואהבתי. אני לא מוכנה לקנות כלב. זה כמו לקנות תינוק מאישה שנולדו לה תאומים יש מצב שאני אפגוש בן אדם אחד כזה, שיהיה מוכן ל-מ-ס-ו-ר ולא למכור, אפילו אם זה בעקבות ההוצאות והחזר כספי. ( גם לפי דעתי בגלל זה הרבה כלבים לא יוצאים מהמכלאות, ילד מחבב כלב ואז שומע שכדי לשחרר אותו זה 500 שקל, אם רק היינו יכולים לקחת אותם משם ולהשקיע בהם את החמש מאות שקל האלו למען דברים אחרים שיהיו ויבואו , לא למען מה שהיה ועבר. ) זה מה שאני מחפשת שתמצאו תודיעו לי, תודה רבה! ואני מזכירה, חינם ולא מחפשת להחזיר הוצאות.
יהיה טוב.. ותחסחכו ממני ריבים, כי זה לא הפואנטה כאן. יש אנשים שיחשבו שבגלל חשיבה כמו שלי לא יוצאים גורים מהמכלאות אולי, במקרה שלי לא. אני מחפשת גור , להיות לו אם . לגדל אותו מהשלב הראשוני עד לשלב האחרון
. ולקוות שנעבור את כול השלבים באמצע , בהצלחה. אז מי שיש לו גור למסור לי ולא למכור שיצור קשר.

כמה דברים

יש לך מושג מהן הבעיות הרפואיות מהם סובלים שארפיי? ופקינז? את יודעת שאין כזה דבר גזע "שוקי"? את יודעת שאין כזה דבר גזע "טרייר"? (טרייר היא משפחה של גזעים שכוללת הרבה גזעים, חלקם מגיעים ל-40 ק"ג ויותר...). את מבינה שכלב עולה הרבה, במיוחד כלב בשנתו הראשונה? את יודעת שעלות האימוץ של כלב כוללת בתוכה בדיקה רפואית חינם (150 ש"ח שחסכת), חיסון (עוד 150) וגם הנחה (מלאה או חלקית) בעיקור/סירוס? חוץ מזה, שארפיי אינו כלב קטן, בטח שלא כמו פינצ'ר. אני לא יוצאת כנגד הרצון שלך לאמץ כלב ממשפחה ולא ממכלאה. אני רק מציעה לך קודם להתאפס על מה שאת מחפשת, ללמוד על הגזעים השונים ועל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ואז לחפש שוב כי מהמעט שכתבת נראה שאת עדיין בשלב התחלתי ומאוד אמוציונלי של חיפוש.

למעלה