.... קצת מפחדת....

tinkerbel35

New member
.... קצת מפחדת....

אני עוברת דירה ואני יכולה לעבור לבצפר חדש או להמשיך בבצפר הקודם שלי... יש לי תנאים טובים בבצפר הקודם אבל אני אני לא אוהבת אותו אין לי שם הרבה חברים והרבה לא מתייחסים אליי בכיתה רק ילדות בשכבה... ובבצפר החדש יש לי התחלה חדשה אבל אני מפחדת להתחיל מה אם אפחד לא יתייחס אליי כולם ישנאו אותי?......... יש לי ילדה במושב שהיא בבצפר הזה אולי באותו ישיו אותנו באותה כיתה היא דיי מקובלת ממה ששמעתי אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שזה כבר מאוחר מדי להירשם לבצפר הקודם שלי כי עדיין לא נרשמתי.... בבקשה שמישהו יעזור לי להחליט...

כנסי :)

תיראי, אף אחד לא יכול להחלייט בשבילך. אנחנו יכולים רק ליעץ לך ולנסות לעזור לך להגיע להחלטה. לפי דעתי, אם את עוברת דירה שרחוקה מבית הספר הקודם שלך, שווה לעבור גם בית ספר. תמיד אפשר פשמור על קשר עם אנשים מהבית ספר הקודם, במקרה שלך את אומרת שאין לך כ"כ הרבה חברים שם, ככה שעוד יותר שווה לעבור. התחלות חדשות הן דבר נהדר לפי דעתי. תחשבי על זה :) בהצלחה

לפי דעתי לעבור דירה

ולהכיר חדשים. אם בקודם לא הי כזה טוב. אז בחדש לא יהיה יותר גרוע. "משנה מקום משנה מזל"..

את האמת?

זה נשמע לי מרתק,לעבור למקום שאף אחד לא מכיר אותך ולהתחיל מחדש. מה גם שאת מעידה שאין לך הרבה חברות ולא ממש מתייחסים אלייך. עוד מעט מתחילים שנה חדשה,יש לך הזדמנות לאתגר את עצמך! נצלי אותה! ובנוגע למי שלא יאהב אותך, תאהבי את עצמך ותהני כי אני מבטיחה לך שאת תזהרי ואז הם יצטערו על זה. ולך פשוט כבר לא יהיה אכפת!

tinkerbel35

New member
בעיקרון אני יודעת שאני יעבור לבצפר הזה כי אני

רוצה אבל מה אם לו יהיייה לי טוב שמה.....

Koral102

New member
כדאי לך לעבור בית ספר

אם גם ככה אין לך שם הרבה חברות זאת ההזדמנות שלך לפתוח דף חדש ולהתחיל לבנות חברויות חדשות.

למעלה