קצת מפחדת...

ornusha

New member
קצת מפחדת...

פעם ראשונה מאז שהכל נגמר אני קצת מפחדת. היום ישבתי סתם בסלון והרגשתי בלוטה קטנה בצוואר למעלה (ליד הלסת), כמו שקד נפוח. אמא שלי (היא אחות) אמרה לי שאם זה ימשיך נלך לאונקולוגית, כי יש שם באזור גם בלוטות לימפה. נראה לי שזה שקד... אני רוצה שזה יהיה שקד.... שזה ירד.... מה זה?... למה זה?.... עד שהכל טוב לי....

מיליתו

New member
../images/Emo24.gif הלוואי וזו סתם בלוטה תמימה

אולי יש לך איזשהו זיהום, כדאי ללכת לרופא. אם הבלוטה כואבת וסימטרית, היא כניראה תמימה, אבל לא שהכרח ושווה לבדוק.

בגלל ההיסטוריה

את מודאגת. ובגלל ההיסטוריה, פשוט תגשי לרופא הכי מהר שאפשר ותגמרי עם זה. תעשי בדיקת דם, תני לרופא קצת למזמז אותך כדי להוריד מהלב את האבן הקטנה הזו. ועדכני אותנו מה קורה, כמובן!

NiR AbR

New member
היי אורנה,

אני מבין כמה זה יכול להלחיץ ולהפחיד, בגלל מה שעברת. גם לי היה אותו סיפור, אבל זמן קצר יחסית לאחר הטיפולים. הבלוטות, במיוחד באיזור הזה, לפעמים מתנפחות אם יש זיהומים (גם לא מורגשים) והבלוטות באיזור הלסת אמורות להיות אחראיות על הרבה דברים שבאיזור (שיניים, חניכיים, ראש, אזניים, גרון וכו'). גם אצלי הבלוטה המוגדלת היתה באיזור הזה ואחרי כל ההסברים האלה שקיבלתי ואולטרא-סאונדים חוזרים - אמרו לי שאצל המון המון אנשים באוכלוסייה יש בלוטות מוגדלות גם סתם ככה, שזה המבנה שלהן, ושזה בסדר ומאוד נפוץ. וכמובן שכל זה מבוסס על ניסיון, ודברים שרופאים מומחים בדקו ואמרו אחרי שהצקנו להם...
הכי טוב זה פשוט ללכת לרופא ולגמור עם זה. מצטער אז אם הרחבתי מדי, אבל זה הכל בניסיון להרגיע אותך
רק טוב שיהיה, ניר.

למעלה