קצת מצב רוח :)

בדיחה קצת גסה..

בשכונה נפוצה שמועה כי הולך להיפתח חוג שבו לומדים לחזות את העתיד. גם יוסי שמע, התלהב מאוד ונרשם. הגיע היום הראשון של החוג ויוסי נכנס לחדרו של המורה. שלום אומר לו המורה, תוריד את הבגדים ותשכב בבקשה. יוסי קצת מופתע מכך שצריך להוריד בגדים אבל הוא כל כך נלהב שעושה כדברי המורה ונשכב על המיטה. המורה מוציא בקבוק שמן ומתחיל לעסות את יוסי, יוסי מבולבל, אך לא מגיב ואז הוא רואה את המורה מתחיל להתפשט. אתה הולך לזיין אותי?! שואל יוסי. אההה!! מתלהב המורה, אתה רואה, אתה כבר מתחיל ללמוד!!!

aqz

New member
אחד בא לרב ושואל אותו...

למה אלוהים נתן לנשים ציצים ולגברים לא נתן כלום אז הרב עונה לו " יא טיפש , אלוהים נתן את הציצים לגברים ! פשוט הוא נתן לנשים לסחוב אותם! "

Cobe Anan

New member
מה משותף לציצים ולמכונית על שלט?

אני יודע שזה בשביל הילד, אבל עכשיו תורי!

../images/Emo3.gif

פיל פרפר ופנתר הולכים ביער אז הפרפר אומר "וואהי איזה מגניב כולנו מתחילים באות פ' " אז הפיל אומר "לא נכון אני בכלל קוראים לי ניסים"
חולה על בדיחות קרש

Cobe Anan

New member
ילדה חרדית ניגשת לאמא שלה ושואלת:

``אמא... איך באים ילדים לעולם? נכון שהקב``ה מביא את הילדים לעולם?`` ``נכון בתי, הקב``ה מביא את הילדים לעולם`` ``ונכון שהקב``ה נותן לנו את האוכל שאנחנו אוכלים?`` ``אכן כך בתי.`` ``והקב``ה גם שומר עלינו, נכון?`` ``כן בתי`` ``אז למה לעזאזל אנחנו צריכים את אבא?!``

L y c a n

New member
אוקיי, הנה..

למי שהיה בחה"א בצבא, יבין את זה הכי טוב
מעשה שהיה ביער.. יום אחד, בא מלך היער, האריה לארנב ואומר לו: "תשמע ארנב, אני מצטער, אבל אין לך תקן ביער יותר.. אז עדיף שתסתלק מפה!" הארנב בורח, חוזר אחרי כמה חודשים, כולו מסכן, מתחנן לאריה: "אריה בחיית כך אותי חזרה.." האריה אומר: "טוב, אתה יודע מה? יש לי תקן של שועל בשבילך! כל היום תתנהג כמו שועל ותעשה מה ששועלים עושים!" הארנב המיואש הסכים.. רץ ביער כמו שועל, מרחרח.. פתאום הוא פוגש ת'שועל האמיתי! ושואל אותו "רגע, אם אני על התקן של השועל, אז אתה השועל על תקן מי?" "אני על התקן של הארנב!" "אז למה אני על התקן שלך ואתה על שלי?!?" שואל הארנב, והשועל עונה לו: "ככה זה כשהחמור, על תקן של האריה"
אחת הטובות, וגם משל אמיתי לחיים..

Cobe Anan

New member
מוכר וחזק...

לא רק למי שהיה מש``ק ניוד על תקן נהג צוללת שיריון בחיל האוויר...

למעלה