קצת מצוברחת

בונוסית

New member
קצת מצוברחת

נכון שמותר לשתף גם בסתם בעיות, שלא קשורות? לא יודעת איפו נגור סעוד 10 ימים... הבוס קצת פגע בי היום, וגם "חברה " לעבודה... זה מרגיז כשלא יודעים להעריך אותך ואחרים חוטפים את הקרדט... בכול אופן, לקחתי את זהבי הביתה מהפעוטון. חיבקתי אותו. וחשבתי XXX כול העולם, יש לי אותך ויש לי את אבא שלך ויש לי אהבה... אז שאלה היו הצרות שלי בחיים...

עלמה 3

New member
בונוסה ..המשך למשפט שכתבת...

..." יש לי אותך ויש לי את אבא שלך ויש לי אהבה..שהיא תנצח "... למה את לא יודעת איפה תגורו בעוד 10 ימים, אפשר למצוא משהו בזמן הזה באינטנסביות ופעמים אין ברירה ומתפשרים.. אל תתני שיחטפו ממך את הקרדיט ! המשך נפלא, מאחת לך ימים יותר טובים.. חיזקי ואימצי

*יערית

New member
בונוסית...

שוב מוצאת את עצמי בלי מילים לעודד.. רצוי לחפש דירה כמה שיותר{לא יודעת מדוע אתם לא מוצאים} לגבי העבודה חברה וכו'...אם לא היית במצב רגיש אולי היית צוחקת אליהם בחזרה ולא נעלבת מהם, והשורה התחתונה שלך....זו שורה שהייתי מאמצת ככלל וחתימה...בריאות והרבה אושר אישה

היי, בונוסית../images/Emo140.gif

קחי מלוא החופן חיבוקים וטפיחות על השכם. יש לך את שניהם ועם אהבה ותמיכה, אפשר הכול. חזקי ואמצי, מחר יום חדש והכול ייראה אחרת, מבטיחה לך.

blonda3

New member
בונוסית../images/Emo24.gif

אני לא מכירה את פרטי הסיפור שלך אבל בהחלט לא נעים להיות במצב שלא יודעים היכן תגורו בעוד 10 ימים. לא יודעת מה לאמר לך. מקווה שתסתדרו. תמשיכי לשתף. בהצלחה

rolan

New member
וודאי שמותר ../images/Emo24.gif

ולו רק לשם קבלת
חם ומעודד... אני יודעת שבכך לא יפתרו בעיותייך אבל לפחות תדעי שבית חם (וירטואלי) יש לך... ואם תרצי - נוכל להתגייס גם ליותר מכך... (מהוירטואליה), רק תגידי

למעלה