קצת מקדימה את המאוחר...

sigalits

New member
קצת מקדימה את המאוחר...

שלום בנות, מחר אני מתחילה את שבוע 28 (מי היה מאמין) ובסקירת מערכות השלישית!!! בשבוע שעבר הכל היה תקין. בשל עברי והסיכון בהיריון הזה, הציעו לי להתחיל לחשוב היכן אני רוצה ללדת ולקחת בחשבון את הפגיה הטובה ביותר, גם מבחינת מדיניות הפגייה (למשל, האם נהוג בה 'קנגרו', וכו'). מכיוון שאני גרה בת"א, חשבתי ששתי האופציות שעומדות לפניי הן איכילוב ותל-השומר (שם מכיוון שרופא המעקב הפרטי שלי עובד שם). האם יש לכן תשובות בשבילי? תודה על תשומת הלב, סיגלית

אני ממליצה על תה"ש

אחרי חודש וחצי של אשפוז בהיי ריסק ועוד חודש וחצי עם הקטקטים בפגייה, אני חושבת שאני מכירה את המערך המיילדותי בתה"ש די טוב. נכון שבדברים מסוימים הם נופלים מבתי חולים אחרים: האוכל על הפנים, החדרים צפופים וקודרים ועוד כהנה וכהנה. אבל כל זה מתגמד לעומת הרמה המקצועית הגבוהה, שנובעת מכך שבתה"ש ההיי-ריסק והפגייה מקבלים יחס רציני בזכות עצמם, ולא נחשבים לספיחים בלתי רצויים של מחלקת היולדות הרווחית. המדיניות בפגייה היא נוקשה, מה שבעיניי הוא דבר חיובי, כי הנוקשות הזו פועלת נגד זיהומים בפגייה (שתמיד ישנם, אבל השאיפה היא למנוע אותם במידת האפשר). מותר לעשות קנגורו ובלבד שהתינוק יציב. ביקורים מותרים רק להורים, ובאופן חד-פעמי לסבא וסבתא ו-ז-ה-ו. חלב מותר לשאוב אך ורק במקום ולאכסן ל-24 שעות. אני מתארת לעצמי שיש עוד דברים שהיית רוצה לדעת, אז אם תפרטי יותר את השאלה אני אנסה לענות. עתליה

למעלה