קצת מרגיז לעבור על רשימת מסיימי...

cipo 1

New member
קצת מרגיז לעבור על רשימת מסיימי...

המרוץ בעלית גברים בוורנה ולגלות שאין ולא "ינקי" אחד בין 88 מסיימי המרוץ . איפה היה הטקסני?? "פחדן" או אולי מתכונן לפעם השביעית ואולי באמת הוא סוף סוף נזכר שיש לו ילדים. חוץ מזה היו מרוצי כביש מדהימים החל מהנערות ועד לגברים עלית. יום טוב !! עודד

cipo 1

New member
סליחה מתקן טעות ....

79 Guido Trenti (USA) אבל עדין איפו הטקסני שילמד קצת מאריק זבל מה זה גם להיות איש משפחה וגם להתחרות לאורך כל השנה. עודד

גווידו טרנטי הוא אמריקאי בערך כמו

שרבלין הוא ארגנטינאי. הוא נולד באיטליה וחי כל חייו באיטליה. הוא מחזיק באזרחות כפולה תודות לכך שאחד מהוריו הוא אמריקאי במקור. באליפות העולם בזולדר ב-2002 כשצ'יפוליני היה המועמד המוביל לנצחון, היו רבים שתהו איך טרנטי, שהיה פועל של צ'יפוליני בקבוצת אקווה א ספונה (עדר הזברות) וכאמור זיקתו לארה"ב מינימלית, יכול לייצג בנאמנות את הדגל האמריקאי. נדמה לי שהוא לא עזר ממש לצ'יפוליני במרוץ, אבל מצד שני, כשהנבחרת האיטלקית עבדה כולה בשביל צ'יפוליני, ממילא הוא לא היה ממש חסר.

מקום שמיני- כריס הורנר

אם אני לא טועה (כתוב ליד השם שלו USA
) הוא רוכב אמריקאי. ועודד לגבי השאלה השניה, אפשר לשאול בדיוק אותו דבר על רוכב גרמני מסוים שברגע האחרון קיבל כאב בטן ולא הגיע לורונה.

cipo 1

New member
1) אתה צודק מתנצל פעם שנייה 2)...

את אותה שאלה גם אני שאלתי את עצמי,אמת מאוד התאכזבתי שהוא לא השתתף אבל להבדיל מהינקי אולריך לפחות הגיעה לוורנה מה שגם מצביעה על כוונה אמיתית להשתתף במרוצים . עודד

shay jim

New member
אולריך

כדאי לא לשכוח שאולריך התחרה לאורך כל החודש האחרון במרוצים באיטליה . אכן נראה שהיתה לו כוונה מלאה להתחרות בוורונה .

למעלה