קצת מ
...

../images/Emo43.gifהנקה ויום הזכרון בתפוז אנשים

מחר, יום שני, 9.5, בשעה 11:00 בבוקר תתארח בפורום הנקה נציגת חברת מדלה למוצרי הנקה אשר תענה לשאלות בנושא משאבות, אביזרי הנקה ושאיבה. אתם מוזמנים כבר עכשיו לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

Heathen Dawn

New member
למה מה...

אתה חושב שהגוף שלי הוא סי-די-רום (Write Once Read Many)? אם אי אפשר לתקן,לעשות Undo, אז אני לא מוכן לזה. כמו שחמט.

Perdition

New member
../images/Emo16.gif

פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הם קוצים כעת ולבו הקטן קפא כקרח ואם אי-פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרך והיה אם יופיע שם ילד קטן שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא והושיטו לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עמי חסד קטן כתבו נא מהר לכל אימותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו

../images/Emo16.gif

על הנגב יורד ליל הסתיו ומצית כוכבים חרש חרש עת הרוח עובר על הסף עננים מהלכים על הדרך. כבר שנה לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו כבר שנה ונותרנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח. הרעות נשאנוך בלי מילים אפורה עקשנית ושותקת מלילות האימה הגדולים את נותרת בהירה ודולקת. הרעות כנערייך כולם שוב בשמך נחייך ונלכה כי רעים שנפלו על חרבם את חייך הותירו לזכר. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח.

Duke Tear

New member
קעקעת שם של להקה על הגוף שלך?

ואם כל הכבוד, להקה שהיעוד שלה זה לעשות רעש, לא שרעש זה רע ,אבל עם מחטים וצבע שלא יורד על העור הלבן שלי?

Wing Chan

New member
אוהו..מי אתה שתשפוט?

אם מה שהוא קיעקע על עצמו אומר לו משהו או מסמל בשבילו משהו שכנראה הוא רוצה שיהיה עליו וישאר עליו, שיהיה לו לבריאות. אז באמת, "עם כול הכבוד", אין לך מקום לבקר מישהו אחר בנוגע לקעקועים. (אתה יודע כמה פעמים אני חושב אם לעשות על עצמי את הלוגו של ווינדיר?..)

kitiara 6

New member
מצטערת שאני מתערבת.. אבל..

לי יש 6 קעקועים ואני בטוחה שיהיו עוד.. אם זה משהו שהוא אוהב לבריאות לו.. אפילו אם קיעקע את המילה "אמא" על כל הגב.. עושה לו טוב אז סבבה.. וחוץ מזה אתם יודעים שבימינו כבר אפשר להוריד קעקועים..

Duke Tear

New member
אני מביעה דיעה שיפוטית.

ואם זה לא לטעמך את לא חייבת להתייחס.

גם היא הביעה דעה

זכותה, זה פורום. זכותה להתייחס לדעות שלך, גם אם הם לא לטעמה.. זה מה שיוצר דיון מעניין- העובדה שכמה אנשים עם דעות שונות מדברים על נושא אחד.

kitiara 6

New member
אני אוהבת שאנשים מעבירים ביקורת..

אבל לא מסוגלים לקבל אותה בעצמם...

Duke Tear

New member
ביקורת ניתנת על דבר טוב או רע

לא רואה בדברים שלי רע וטוב חוץ מזה, לא לכל אחד יש זכות לבקר בעולם הזה.

ToryMaster

New member
א. לכולם יש זכות

ב. כידוע, יש דרך וצורה לבקר מישהו. אתה, לא יודע אותן. אבל יש לך נסיבות מקילות.

tontie

New member
לא...

אם אני אעשה זה בטח יהיה קעקוע של פטוניה
ופעם חשבתי שקעקוע של נבי ארנבי יכול להיות די מגניב לא נראה לי שאני אעשה קעקוע אף פעם

למעלה