קצת נוסטלגיה אצלי באתר

איה@

New member
אחחח היו זמנים........./images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

תגיד פול אנקה שר עלי??
אני מציעה לך להקטין את גודל חלון התגובות שלך, הוא נפרש על כל העמוד ובד"כ חלון התגובות הוא הרבה יותר קטן מהעמוד הרגיל. ולמה גם אצלך השם שלי לא הופך לקישור??
איה.

bayshan

New member
יש לי שאלה,

איך אני יכול להפוך את החלון לקטן יותר ? אני יודע איך עושים את זה אם הקישור הוא גרפיקה אבל כאן המילה "תגובות" היא טקסט אז איך אני יכול לתת הוראה לחלון קטן יותר להפתח ? תודה מראש

איה@

New member
תכיף שקוז יכנס ../images/Emo73.gif

ויתן לך את כל התשובות. בכל מקרה זו הגדרה שאתה קובע בעמוד ה-HTML.
איה.

naatz

New member
הביצוע נעשה בjavascript

הפונקציה: <script language=javascript> <!-- function openpage() { showpic1 = window.open(´page.asp´,´name´, ´width=400,height=600´) } --> </script> והלינק: <a href=javascript:eek:penpage()>לינק</a> יום טוב, naatz

naatz

New member
מממ... ../images/Emo4.gif

היישור לימין מציג את הפונקציה בצורה שגוייה קצת - כדאי להעתיק לnotepad, ליישר לשמאל ולקרוא את הפונקציה כמו שצריך. בהצלחה naatz

התשובה

זהו הסקריפט שניתן באתר - אני מקווה שהיישור לשמאל עובד..
<script language ="javascript"> function open_window(link) { var pagerwin; pagerWin=window.open("http://shkooz.funet.co.il/comments.asp?user=shkooz&id=" + link, "comments", ´directories=0,height=500,location=0,resizable=0,scrollbars=1,toolbar=0,width=500´); } </script>​
שים לב שיש מעיין שם פקודה שנקרא width ושם פקודה שנקרא height שני השמות האלה מייצגים את המילים גובה ורוחב.. ע"י כך אתה קובע מה יהיה הגובה של החלון שניפתח ומה יהיה רוחבו.. מקווה שעזרתי !

bayshan

New member
מצטער על הבלבול מוח אבל

מה אני כותב בגוף העמוד ב- BODY עצמו ? מה אני כותב מסביב למילה ?

למעלה