למי שמכיר\זוכר..... שיר מאד מפורסם בגרסה 1 , גרסה 2 וגרסה 3 ראיתי את הסרט הזה כשהייתי ילד ולא הבנתי מילה... וא"כ הבנתי שסרט ישראלי שלם נכתב על הבסיס של זה
ראשית אני מבלה המון. אני רווק, ובימים אלו נמצא בתקופה מאד לחוצה עם העבודה, יש לי המון פרויקטים על הראש. הייתי המון זמן במילואים ונוצר לי פער ענקי שאני חייב להשלים. אז אני באטרף של שעות. מדי פעם אני נכנס לפה להציץ. זה ייגמר עוד מספר ימים..
אני רואה את החברים שלי שהם מפרנסים ואבות לילדים ויוצא שעדיין אני עובד יותר שעות וער הרבה יותר שעות מהם. מאמין שכשאהיה הורה, יווצר לי מעין באלאנס באופן טבעי ואדע איך להפחית בשעות העבודה..... משפחה קודמת לכל
על אמא עיוורת וילדה שרוקדת וסבא שלא רצתה את הכלה וזרקה אותה אבא שלי היה אוהב את הסרט.... מחר אני הולכת אליו עם הלפטופ חחחחחחחחח תודה גאמארי (איך קוראים לך באמת???) מלי
הסרט הישראלי נקרא נורית של ג'ורג' עובדיה, אני זוכר שכילד, הוא התראיין בטלויזיה ולקח לעצמו קרדיט על הסרט הזה, חשב שהפרסים לא מכירים את הסרט. קוראים לי ניר. גמרי זה שם משפחה.. . .כל החברים הלא פרסים מכנים אותי ככה.
מהפרסים, היתר ישראלית. למשל : בישול גורמה סבזי/אחר בשבתות. שני הילדים שלנו שובבים בעיקר הבת(14). הבן(18) : קולו שקט, אבל מספר חזק. זהו. פרסי מביא 2 ילדים. אנחנו שבעה אחים/ות והן 2 אחיות.