קצת נוסטלגיה לשעת לילה מאוחרת

gamari

New member
קצת נוסטלגיה לשעת לילה מאוחרת

למי שמכיר\זוכר..... שיר מאד מפורסם בגרסה 1 , גרסה 2 וגרסה 3 ראיתי את הסרט הזה כשהייתי ילד ולא הבנתי מילה... וא"כ הבנתי שסרט ישראלי שלם נכתב על הבסיס של זה

gamari

New member
יש לי המון סיבות

ראשית אני מבלה המון. אני רווק, ובימים אלו נמצא בתקופה מאד לחוצה עם העבודה, יש לי המון פרויקטים על הראש. הייתי המון זמן במילואים ונוצר לי פער ענקי שאני חייב להשלים. אז אני באטרף של שעות. מדי פעם אני נכנס לפה להציץ. זה ייגמר עוד מספר ימים..

mbar30

New member
חכה שתהיה בע"ה הורה

אתה תהיה ער בשעות שאפילו בתור בליין לא הכרת אותן... חחח בינתיים תעשה חיים - והרבה

gamari

New member
צחוק הגורל

אני רואה את החברים שלי שהם מפרנסים ואבות לילדים ויוצא שעדיין אני עובד יותר שעות וער הרבה יותר שעות מהם. מאמין שכשאהיה הורה, יווצר לי מעין באלאנס באופן טבעי ואדע איך להפחית בשעות העבודה..... משפחה קודמת לכל

mbar30

New member
Y החזרת אותי אחורה שנים

על אמא עיוורת וילדה שרוקדת וסבא שלא רצתה את הכלה וזרקה אותה אבא שלי היה אוהב את הסרט.... מחר אני הולכת אליו עם הלפטופ חחחחחחחחח תודה גאמארי (איך קוראים לך באמת???) מלי

gamari

New member
נזכרתי

הסרט הישראלי נקרא נורית של ג'ורג' עובדיה, אני זוכר שכילד, הוא התראיין בטלויזיה ולקח לעצמו קרדיט על הסרט הזה, חשב שהפרסים לא מכירים את הסרט. קוראים לי ניר. גמרי זה שם משפחה.. . .כל החברים הלא פרסים מכנים אותי ככה.

s h i r i n 1 0

New member
יפה, כל הכבוד

שיחקת אותה. את הסרטים האלו אפשר גם לראות לעיתים נדירות בצלחת בשעות המאוחרות של הלילה. רק אם כל הזמן מזפזפים עם השלט מול הטלויזיה.

gamari ,תודה!! שיחקת אותה עם השירים האלה.

שיר מקסים והכי כיף שעם הפרסית העילגית שלי הבנתי הכל ואפילו הצלחתח לתרדגם לפולניה שלי..(אשתי שתחיה). שוב תודה ושבת-שלום!

פולניה במלוא מובן המילה... ../images/Emo13.gif

ומי שמרויח מזה הכי...הם הבנות שלי שיצאו בנות תערובת. תדמיין חצי אספאוניות חצי פולניות. והבן פולני במראה ומתנהג כמו ג'נטלמן פרסי.

פרויז1

New member
אצלי : היא אימצה מעט

מהפרסים, היתר ישראלית. למשל : בישול גורמה סבזי/אחר בשבתות. שני הילדים שלנו שובבים בעיקר הבת(14). הבן(18) : קולו שקט, אבל מספר חזק. זהו. פרסי מביא 2 ילדים. אנחנו שבעה אחים/ות והן 2 אחיות.

למעלה