קצת נמאס לי להתכתב איתה

BurgerQueen

New member
קצת נמאס לי להתכתב איתה ../images/Emo4.gif

אני מתכתבת עם בחורה איטלקיה כ3 חודשים כל יום כל יום כ3-2 מכתבים (ביום!). בימים האחרונים נמאס לי מזה, ואני רוצה לרדת במינון, פשוט "עייפות החומר", למרות שנעשנו ממש קרובות (מנטלית) והיא חמודה. אני ממש מחבבת אותה (יותר), אבל פתאום, ביום אחד, נמאס לי. זה יותר מידי, כל יום. זה מתחיל לעייף ןלשעמם אותי. אני מפחדת לומר לה, כי היא תיפגע. מה לעשות? אני לא בטוחה שאני רוצה שנפסיק להתכתב, רק לרדת במינון, כ4-5 מכתבים לשבוע. מה דעתכם?

FreeFromGulit

New member
burgerqueen

אם את רוצה להוריד במינון, זו החלטה שלך. אולי בעצם את רוצה יותר מקשר של מכתבים, ולכן התיאשת. תגידי לה איך את מרגישה ותורידי למכתב ביום. את צריכה לתגעגע,"לסוע" לחו"ל כדי להבין מה באמת יש לכן יחד. אני? לא...................

BurgerQueen

New member
האמת? יש בזה משהו

מזמן חשבתי שהקשר לא מספק. אנחנו מדברות על הכל הכל וממש התקרבנו רגשית וכו, אבל אני מרגישה לא מסופקת במובן שזה רק מכתבים, ואולי מהתסכול נמאס לי? אין לי מושג. זה לא יהיה משהו רציני כי אני נשואה, כי היא לא מעוניינת (דיברנו על זה לפני כחודש) וכי גם אני לא בטוחה כבר אם אני הייתי מעוניינת ביותר.

sHiRuSh 007

New member
וואלה 23 מכתבים ביום???

הרי אם את שולחת לה כל כך הרבה מכתבים ביום אחד סימן שיש לך מה לומר לה לא? דבר שני אם זה 2-3 מכתבים ביום זה בערך נחשב מכתב אחד של 2-3 עמודים לא? חוץ מזה אני לא חושבת שהיא תיפגע אל תגידי לה שאת מפחיתה במינון של המכתבים פשוט תכתבי פחות, תכתבי קצר ולעניין זה הכל.

למעלה