נאוה פרנס, נטורופתית
New member
קצת נעלמתי... הסבר ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif
אז ככה, לפני כחודש משהו התחיל להציק לי באף... למי שזוכר, היה גם דימום ביום של ועדת הקליטה... ואז זה התחיל לגדול... ולגדול... ולגדול... אז, ביום חמישי, לאחר שבא לי לקחת סכין ולהוריד את זה בעצמי, החלטתי שעדיף לראות רופא נו, טוב, שהרופא יראה אותי... היום הייתי בבי"ח, והרופא התרשם מאוד
זה גדול מדי לטיפול מיידי במרפאה... אז... ביום ראשון על הבוקר אני מתייצבת לניתוח הוא כבר הודיע על מינימום של 24 שעות אישפוז אחרי הניתוח אז... למי שחשב שאני עמוסה, כנראה שזה לא היה מספיק
אז... ביום שישי אני צריכה לשמוע מהועדה ויומיים אח"כ אנימתאשפזת... בשמחה? בעצב? אני מתפללת לחדשות טובות... בינתיים אני מטושטשת קצת וחסרת מנוחה מהבלון שהולך וגדל כל יום קוראת אתכם כל הזמן רוצה להגיב אבל... אז בינתיים... ברכות למצטרפים החדשים
והתנצלות על ההיעלמות - לוותיקים ייקח לי קצת זמן להתאפס אבל... גם אם אני לא כותבת מי יודע מה, אני כאן... אז תכתבו כי
לי כשאין הודעות חדשות חופש נעים לכל משתחררי הביצפר וקיץ קל ונעים לכל השאר...
אז ככה, לפני כחודש משהו התחיל להציק לי באף... למי שזוכר, היה גם דימום ביום של ועדת הקליטה... ואז זה התחיל לגדול... ולגדול... ולגדול... אז, ביום חמישי, לאחר שבא לי לקחת סכין ולהוריד את זה בעצמי, החלטתי שעדיף לראות רופא נו, טוב, שהרופא יראה אותי... היום הייתי בבי"ח, והרופא התרשם מאוד