קצת נעלמתי... הסבר

קצת נעלמתי... הסבר ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif

אז ככה, לפני כחודש משהו התחיל להציק לי באף... למי שזוכר, היה גם דימום ביום של ועדת הקליטה... ואז זה התחיל לגדול... ולגדול... ולגדול... אז, ביום חמישי, לאחר שבא לי לקחת סכין ולהוריד את זה בעצמי, החלטתי שעדיף לראות רופא נו, טוב, שהרופא יראה אותי... היום הייתי בבי"ח, והרופא התרשם מאוד
זה גדול מדי לטיפול מיידי במרפאה... אז... ביום ראשון על הבוקר אני מתייצבת לניתוח הוא כבר הודיע על מינימום של 24 שעות אישפוז אחרי הניתוח אז... למי שחשב שאני עמוסה, כנראה שזה לא היה מספיק
אז... ביום שישי אני צריכה לשמוע מהועדה ויומיים אח"כ אנימתאשפזת... בשמחה? בעצב? אני מתפללת לחדשות טובות... בינתיים אני מטושטשת קצת וחסרת מנוחה מהבלון שהולך וגדל כל יום קוראת אתכם כל הזמן רוצה להגיב אבל... אז בינתיים... ברכות למצטרפים החדשים
והתנצלות על ההיעלמות - לוותיקים ייקח לי קצת זמן להתאפס אבל... גם אם אני לא כותבת מי יודע מה, אני כאן... אז תכתבו כי
לי כשאין הודעות חדשות חופש נעים לכל משתחררי הביצפר וקיץ קל ונעים לכל השאר...

איייייייייי איייייייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אחחחחחחח מסכנה, מה זה? (האייקון של הליצן עובד??
) שיהיו לך רק רק רק בשורות טובות ו... יונתן קיבל חופש? איך זה הלך אייתו? עשית לו טקס? אל תהיי עצובה- קחי מה שיכולתי לגייס
(אז מה שזה מופיע פעמיים?)
-פורג´, ששומע חדשות ומבין שאמא שלו צדקה כשהיא אמרה שעובדי חברת החשמל מקבלים חשמל חינם (אבל כמו שהיא תמיד התלוננה- עובדי הבנק לא מקבלים כסף חינם
)

ophra

New member
אאוץ´... ../images/Emo122.gif

ממקרים כאלה מבינים טוב יותר את משמעות המשפט "העיקר הבריאות"
שיעבור קל ומהר ובלי סיבוכים מיותרים ותחזרי הביתה מחוזקת ומאוששת במהרה שולחת לך פרחים... (ככה נהוג, לא?
)

נאוהההההההההה

אוי כואב
שתעברי את זה בצ´יק ובקלי קלות , הלוואי. אף זה כזה רגיש , אוףףףף. מי ישמור על יהונתן כשתהיי שם?

הכל לספר החוויות ../images/Emo6.gif

"קייטנה מסוג אחר" - חחחחחחחח אז ככה, ההורים שלי מתחלקים בטיפול בילדים
: אבא שלי עם יהונתן אימא שלי איתי - בחדר ניתוח ואחרי... אחה"צ, אני מזמינה את החברים שלי לבקר אותי (הזדמנות לפגוש את כולם
בקיצור, למי שרוצה, מסיבה באסה"ר, ביום ראשון אחה"צ, במחלקת א.א.ג.
|אייקון של אף עם טמפון תקוע בתוכו|
זה באמת לא ניתוח קשה וההרדמה מקומית וביקשתי ממש על הבוקר וגם... אני משתמשת בתרופות הומיאופתיות שממש ממש עושות את ההבדל... לפני יותר מ-3 שנים עברתי ניתוח בהרדמה מלאה... הכינו אותי מראש להתאוששות קשה מינימום 4 שעות בחדר התאוששות - אחרי הניתוח סכנה להפרעות נשימה (בגלל משקלי...) ליהונתן הייתה מסיבת יום האם בגן - באותו ערב הודעתי להם מראש שאני הולכת... הם עשו פרצופים של: "כן, בטח!!
אין סיכוי..." כשהגיע הצהריים, גם אני כבר חשבתי שזה לא ילך אבל... במציאות: לקחו אותי מהחדר בשעה 14:00 ב- 16:00 כבר הייתי בחדר אחרי ניתוח והתאוששות קצרצרה ב-17:45 הקפצתי את האחות כדי לקום ולהסדיר יציאה מביה"ח וב- 20:00 כבר רקדתי עם יהונתן במסיבת יום האם... וב- 22:00 נשברתי ואכלתי פיצה
הם לא הבינו מה קרה... הם גם לא ממש רצו ללמוד מזה
חבל!! זה יכול למנוע כל כך הרבה.... אבל... רופאים... אתם יודעים...

אויי נאוה´לה.... כואב?! ../images/Emo7.gif

אולי יש לזה קשר ללחץ מהוועדה... הדברים האלה הרי תמיד יוצאים בזמן שהכי לא צריך אותם... בכל אופן- מקווה לדשות טובות מחרתיים ושהכל יעבור בקלות!! נשיקות חגית

1:1 הוועדה והדינמיקה של האף...

זה כל כך מדהים!!! וכל כך מרתק לעקוב אחרי זה... אני מקווה לשמוע בשישי שהם פותחים את הדלת
ואז הניתוח ביום ראשון זה עניין טכני בלבד ומעבר לזה, יש לי עבודה לעשות
כדי לא לעבור כזה דבר שוב

נאווה

שיהיה בהצלחה ויעבור בשלום איני זוכרת מה מסמל האף אבל מעניין יהיה להתבונן בספרה של לואיז ה כדי לנסות להבין מה פה קורה פה...

העקשנית

New member
מה מסמל האף?נאווה בהצלחה!../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif

בואו נראה-חוש ריח? סקרנות? לדחוף את האף למקומות שלא שייכים לנו? אף ארוך, אף של יהודי, אף יווני, אף עקום, אף של פינוקיו-שקר, אז אולי-את לא רוצה להיות שם בכלל ואת משקרת לעצמך? סתאםםםםםםםם-ניסיתי השערות מפוברקות. מה זה משנה-יש פוליפ, צריך לנתח, והכל יעבור בשלום. ושוב-כל עכבה -לטובה!!! שיהיה בהצלחה!

לואיז היי אומרת ש

אף מייצג הכרה עצמית דימום מהאף נובע מצורך בהכרה. "מרגיש שלא מכירים בו ולא שמים לב אליו" זעקה לאהבה גידולים = טיפוח היפגעויות ישנות ומצבי הלם. בניית חרדה מורסה = תסיסה של מחשבות עקב הפגעויות, עלבונות ונקמה ציסטה (כיסה) = להריץ את הסרט הישן והמכאיב. טיפוח הפגעויות, גידול מזוייף אני רוצה להיות שם! לא אוהבת שהכוח אצל ועדת הקליטה. רגילה להחזיק את הכוח אצלי
בכל מקרה, יש קשר 1:1 בין התפתחות הדבר הזה (שקוראים לו: גרנולונומה של האף) לבין הדינמיקה של הועדה... בחמישי הם יושבים בשישי הם אמורים להודיע לי ובראשון בבוקר אני מנותחת מקרי?
ממש לא!!! חחחחחחח
ואני מבטיחה: הכל יהיה בסדר!!! קייטנת א.א.ג. באסה"ר אין כמוני להפוך אירועים לא נעימים לחגיגה!!! ותודה תודה לכל המאחלים, גם לראוי שהודעתך מופיעה אחרי זו...

בטח שיהיה בסדר

הרי כבר יודעת שתמיד את רואה את חצי הכוס המלאה
היה לי את הספר שלה (
מעניין לאן נעלם ) אבל תמיד תמיד כשהבטתי במה שקורה גופנית לואיז הצליחה להסביר לי מה קורה שם...

אין לך מושג כמה אני מעריך אותך על

הקונוטציות הנפלאות שלך
וכן- נאוה, צאי מהפורום לכמה ימים/ שעות ותחלימי -פורג´, מפרגן

דיברתי עם הרופא והוא החליט לנתח

אותי ראשונה, על הבוקר.... זה אומר שבסביבות 08:00 אני בחוץ!!! הוא גם התחייב לא להרוג, לעוור או להדליף לי את המוח
והבטיח שאפילו לא יהיה דימום.... אז המסיבה עדיין בתוקף!!!
ו... פורג´ נשמה, תודהההההההההה
אני איתכם עד שבת...

li.g

New member
../images/Emo65.gifשיהיה ../images/Emo50.gif והמון בריאות

אני ביום שני באסה"ר עם הקטן לביקורת אז אם תהיי עדיין אולי אקפוץ אלייך

בטוח!!!!

לא משחררים לפני הצהרים (עד שהמכתבים מודפסים) שלחתי לך את הסלולרי שלי במסרים אשמח לפגוש אותך (למרות הטמפון באף)

איייייי ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo39.gif

איך את כל כך רגועה? תשארי, תשארי ככה
כמו שאמרתי קחי את הזמן- אנחנו נחכה לך פה ביום שבת ושתהיה לך אחלה מסיבה
-פורג´, יותר לחוץ מנאוה

מצחיקות אתן ../images/Emo6.gif , כמה נהנייתי ל

קרוא. פויה שכמותי , את סובלת ואני צוחקת. סיבה למסיבה , הא?

למעלה