קצת נעלמתי ...

boolee

New member
קצת נעלמתי ...

אני יודעת שלא "הראתי נוכחות" כאן לאחרונה, פשוט הייתי מאד מאד עסוקה בעבודה (משבע בבוקר ועד עשר בלילה בהחלט לא משאיר זמן לשום דבר אחר), אבל היום סיימתי מוקדם יחסית אז אנצל את הזמן קצת לעדכן ולהתעדכן. ביום חמישי האחרון היה לי יום חופש וכמה שאני הייתי צריכה חופש. את הבוקר פתחתי בביקור בקניון עזריאלי וברכישה של שני זוגות סנדלים לקיץ (מה יש, אם כבר - אז כבר). אח"כ נסעתי לקנות ירקות וגבינות שכמעט אזלו מהמקרר ואסור שכזה דבר יקרה (הרי אם אין זה פתח לאוכל אחר שקיים והוא מחוץ לתפריט). ואז, בשעת צהריים נפלתי שדודה במיטה ונרדמתי לי עד אחה"צ. כשהתעוררתי הלכתי עם גיסתי לים, וארוחת ערב כבר אכלנו בקפולסקי. הגעתי הביתה קורנת. עשה לי טוב החופש הזה (אפילו אם זה רק יום אחד). לא נשקלתי כבר שבועיים, פשוט לא מושך אותי יותר לדעת כמה ירדתי. אני יודעת שאני יורדת. נקודה. רואים את זה ומרגישים את זה (בעיקר בבגדים). מה הטעם בשקילה הזו? אני יודעת שאני משנה הרגלים של שנים ומורידה קילוגרמים שאספתי במשך שנים. אין סיכוי שהם יעלמו ביום אחד וגם לא בחודש אחד ובטח ובטח שלא בשנה אחת. אז מה הלחץ ? למה לי לרדוף אחרי המחוג ??? חוץ מזה, האנשים אצלי בעבודה כל הזמן שואלים "כמה ירדת ???" ודי נמאס לי לענות, מצד שני, אני לא יודעת לשקר ולהגיד שלא נשקלתי, אז ככה יוצא לי הכי טוב - גם אני לא נשקלת, גם אני לא נלחצת וגם אני לא משקרת. את השינוי הגדול ביותר עוד לא עשיתי, כשעובדים כ"כ הרבה שעות, לא נשאר זמן לפעילות גופנית, אבל כמו שאמרתי כבר פעם, גם זה יבוא. זהו להפעם, וואו, איזו מגילה ... חיבוקים,

בולייייייייייייייייייייייי

או כמו ששלגיה אומרת: בולי בולי בולי בולי בולי בולי בולי ...
חשבתי עלייך המון לאחרונה. אבל החזקתי את עצמי. לא רציתי ללחוץ עלייך. אי אפשר לבקש לכתוב כשלא מתאים, נכון??? חשבתי עליך, מה קורה איתך, שאת חסרה... תגידי בולי, איזה בית זה הבית שלנו, בלי בולי?? תגידי את. הרגשתי לא טוב עם זה. והנה רואים אותך, ואיזה דברים נפלאים נפלאים את מספרת. מה אגיד??? את והפי, התחלתן כמעט באותו זמן ביחד את הדרך, וקשה לעכל איזה מהפך עשיתן, לא יאומן. אז הערב, אני רק אגיד לך שאני כל כך מאושרת לראות אותך, החזרת ללבי את תחושת הבית שהיתה חסרה נורא. עשית טוב מכל הבחינות.
הרבה
ושלא תחסרי לנו. הגעגועים היו גדוליםםםם... דליה.

SHIRITA13

New member
טוב לראות אותך בולי

ואיזה יופי שאין לך צורך יותר להשקל. ואת לא לחוצה, פשוט נפלא. כל הכבוד בולי

firte

New member
היי בולי חמודה../images/Emo140.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת. איזה כיף נשמע היום חופשי שלך....היה לך סוף שבוע ארוך,הא? בקשר לזה שאת לא נשקלת ...זה אחלה...באמת!!!! זה מעצבן להישקל..אני לא מאמינה למשקל..הוא סתם בוגדני ושקרן. רואים את הכול בהיקפים.להגיד את האמת ,אני כבר כמה חודשים טובים ממש משקיעה בספורט ובתזונה ואני לא רואה בכלל שינוי במשקל.בכלל!!!!!!!!!!! ולעומת זאת,בכל מקום שאני הולכת ,אנשים מחמיאים לי שממש רזיתי ואני נראית נהדר.כל הזמן!!!!!!!!!!!! ואני רואה את עצמי בבגדים תחתונים ואין על מה לדבר...אני ממש התחטבתי!!!!!!!!!!! בקיצור,המשקל משקר ,העניים לא. הכול תלוי בהרגשה ואם את מרגישה שאת בתהליך הנכון, אז את לא צריכה אישור מהמשקל.נקודה!!!!!!! את יודעת,בחדר כושר ,כל הזמן שואלות אותי הנשים(כבר סיפרתי שאני נחשבית שם כמבינת עניין,נכון?.) כמה רזיתי(קילו) אז אני אומרת להם שלא בדיוק רזיתי בקילו והן מסתכלות עליי במין מבט מזלזל כזה "אז למה את חושבת שרזית בכלל" .הן לא מבינות כלום גם אחרי שאני מנסה להסביר להן. בקיצור,מתוקה, תאמיני לעצמך ,למה שענייך רואות. בהצלחה אפי

אלוניס

New member
אפי - את מ ד ה י מ ה ../images/Emo24.gif

גם ההודעה הקודמת שלך על המסעדה עם החברות ריגשה אותי. את גודלת בצעדי ענק - בפנים, וזה הכי חשוב. גאה בך,

אלוניס

New member
אחלה לשמוע ממך מתוקה../images/Emo98.gif

ועוד יותר כיף כשזה כזה תיאור סבבה. יש לך גישה נהדרת לשקילה. כל הכבוד. צריך הרבה כוחות כדי להגיע לשלב גמילה כזה. שימשיך להיות רק טוב,

Happy1

New member
התגעגעתי לחברתי היקרה...../images/Emo24.gif

תמיד טוב לשמוע את הדיווחים שלך... ממקדים אותי כל פעם על המטרה... יום החופש שלך נשמע כמו ימי החופש שלי...קצת קניות, קצת שינה בצהרים, קצת ים בערב ולסיום ארוחה נחמדה...ממש אני. לפעמים לא צריך יותר מיום חופש אחד כדי לרענן את עצמנו... לגבי המשקל, זו בדיוק הגישה שאני מנסה לקחת. לא לרדוף אחרי המספר במחוג. האם הוא באמת חשוב ? לא ! מה שחשוב זו ההרגשה והבריאות. זהו. אני עכשיו עוקבת אחרי עצמי עם מכנס שאמור להסגר עלי בקלילות באיזה שלב...(ולא מידה 38
אלא מידה 42). לגבי הספורט, אם אין זמן, אז אין זמן. האמת היא שאני בוחרת להשאר בתפקיד שלי כיום (למרות שלא במקצוע שלי ובגלל המצב בשוק) בעיקר בגלל שאין לי שעות ארוכות. ב-18:00 אני כבר בבית וזה מאפשר לי להכניס ספורט לחיי. אם הייתי עובדת כמוך בוודאי ובודאי שלא היה לי כוח לעשות את זה. אוהבת מאוד !!!

בולי ../images/Emo124.gif

איזה כייף שכולנו מתכנסים שוב. גם אני נעדרתי תקופה ארוכה (כפי שהודעתי עוד בבית של וואלה) אבל מה שחשוב זה שגם נישאר ונחזיר עטרה ליושנה (ואפילו עברנו לשיכון צמרת...) שמחה להבחין במצב רוח טוב בין השורות ומקווה שנתראה עוד הרבה, יעל רז (שימי לב לשינוי בניק)

boolee

New member
תודה לכולכם ...

איזה כיף לקבל כזו תמיכה ופירגון. תודה
תודה
תודה
אוהבת,

שלגיה**

New member
כל דבר בעיתו

גם לפעילות גופנית יהיה את זמנה...שמחה שהמספרים על המשקל אינם בסדר עדיפות גבוה. מזל שאני לא עובדת קרוב לעבודה שלך כי רק מהסיפורים שלך על מקום העבודה בא לי לבוא ולתת מכות בטוסיק לכל המתעללים למינהם שם...תרשי לי לתת להם מכות בטוסיק יום אחד? תצליחי אהובה ! בטוחה שאת נראית עכשיו נהדר ! מתגעגעת

boolee

New member
כמו תמיד, את מעלה על שפתי חיוך

את מוזמנת בכל עת למקום עבודתי (ולדעתי "מכות בטוסיק" יהיו רק ההתחלה - אלא אם כן את רוצה לתת להם לצאת בזול). בענין ה"נראית נפלא", אני עוד רחוקה מלהראות נפלא - אבל גם זה יבוא. אני עדיין סוחבת על עצמי קילוגרמים רבים ומיותרים ועם כל אלה קצת קשה לי להרגיש נפלא (שלא לדבר על להיראות נפלא). אל חשש, יום יבוא (ויש לי המון סבלנות) וגם אני אוכל ללבוש מכנס קצר בגאווה (טוב, אולי קצת נסחפתי - גאווה ומכנס קצר
מה הקשר ???) אבל בהחלט יום יבוא שארגיש נח במכנס קצר (ואולי אפילו קצרצר - טוב עכשיו גם התחלתי ללכת רחוק מדי ... שמישהו יעצור אותי). דרך אגב, מה עם המים
את שותה מספיק
אוי ואבוי לך אם לא
חיבוקים,

למעלה