קצת נעלמתי..

קצת נעלמתי..

לרגל זה שביום שלישי הקרוב יהיה לי יום הולדת (22- אני כבר ממש זקנה!) ושאחרי 3 שנים של צבא ,שיגע אותי לגור בבית אז עברתי לגור לבד בסטודיו. אז את כל השבוע האחרון ביליתי באריזה של דברים ופריקה שלהם בסטודיו החדש.
ואז אתמול בלילה אחרי שסיימתי בלילה לסדר את כל הדברים במקום אמרתי לעצמי "יעל את צריכה לבדוק שהמכונת תפירה שרדה את כל המעבר הזה בשלום, רק נריץ פיסת בד ונראה שהכל בסדר"
מפה לשם יצא שתפרתי קרוב ל6 שעות עשיתי ווילון לחלון של הסטודיו ואז עשיתי תיק לחברה שלי (שיצא ממש יפה ופיתחתי לו גזרה לגמרי לבד, אני ממש גאה בעצמי!) שאותו היא חטפה ממני על הבוקר כי היא חששה (בצדק) שאם הוא ישאר אצלי יותר מידי זמן הוא לא יגיע אליה לעולם ולכן לא הספקתי לצלם את הבפנים שלו אבל והוא היה מבד סקוטי שמהשאריות שלו ובשארית כוחותי עשיתי חצאית סקוטית לבת דודה שלי..
אני מצרפת תמונות
שבוע נפלא!

michal982

New member
וואו הוילון מקסים!

הוא עשוי מרצועות של בד שחיברת או שזה סתם נראה כך?
בקיצור -אפשר הדרכה איך עושים את זה???

האמת שזה אפילו יותר פשוט פשוט ממה שזה נראה

ואו אני מתרגשת שמבקשים ממני הדרכה..
בהתחלה רציתי לתפור רצועות לאורך אבל אז ראיתי את הבד הזה אצל קאשי בנחלת בנימין הוא בא ככה והוא פתר לי עבודה של שעות ברגע, כעיקרון את יכולה לחתוך רצועות ברוחב 10-8 ס"מ ולחבר אותן אם את רוצה. זה בד קנווס, לקחתי את אורך החלון כפול 2 (במקרה שלי מטר וחצי לכל צד)ובגלל שהוא מיועד לסטודיו שלי אז רציתי לתת לו מראה תעשייתי ולא ביתי (טוב נו גם רציתי לנסות את האוברלוק שקיבלתי ליומולדת) אז פשוט תפרתי גימור אוברלוק מסביב למטה הוספתי תחרה ,ואז נתקלתי בבעיה כי המוט של הווילון הוא כזה שמתחברים אליו ווים ממתכת ולא היה לי ולא רציתי להוציא עוד כסף אז תפרתי 6 רצועות בכל צד ברוחב של 10 ס"מ (את האורך תתאימי לפי המוט אצלך) חיברתי רק בצד אחד של הווילון מאחורה ועשיתי חורים לכפתור ואת הכפתורים תפרתי מקדימה על הווילון ופשוט השחלתי על המוט וכיפתרתי וכדי שזה יתאים שמתי כפתור אחד אדום ואחד כחול.
זה זה כל הסיפור
שעה על השעון והתחדשתי בווילון..

מ י כ ל פ

New member
אחלה וילון ושאפו על התיק

ולחשוב שאת רק מתחילה אז בכלל עוד לאן תגיעי
הבד של הוילון יפהפה אם כי אני מעדיפה וילונות מבדים יותר רכים

תודה לכולן על המחמאות!

ואני עוד לא יודעת מה אני אהיה כשאני אהיה גדולה אבל אני בטוחה שזה יהיה קשור ביצירה איך שהוא, זה תמיד היה חלק ממני ..
וכשהיו לי דברים חדשים אני אשתף אותכם בתמונות..

למעלה