קצת נפשתי , קצת נעדרתי ,וחזרתי

טלי2

New member
קצת נפשתי , קצת נעדרתי ,וחזרתי

אז הייתי בנופש מטעם העבודה של אישי היקר, בתחילה מאוד ציפיתי לנופש בתקווה שיחזיר לי את השלווה הנפשית ושלא אתעסק כל הזמן בציפיה למחזור/הריון, בהמשך באמת היה כיף ולרגעים אפילו יכולתי לראות נקודת אור בעובדה שאני עדיין ללא ילדים, יכולתי להנות נטו מהחופש שלי, וכשראיתי את האמהות שסוחבות את הילדים לבילוי בערב וכו´, היתה לי פעם ראשונה יכולת למצוא גם דבר טוב במצבי... לקראת החזרה כבר חשבתי עליכן/ם והתגעגעתי, אולי כי היו מסביבי בנות שהתעסקו בדברים כל כך רחוקים ממני, והרגשתי קצת לא שייכת (הן דווקא ללא ילדים), וכאן אני מרגישה הרבה יותר בבית, וכשחזרתי, כבר רציתי שוב לקבל את המחזור שלי שאני כל כך מחכה לו, וכבר כמהתי שוב להריון שיגיע, ושוב חזר המתח, והציפיה, ומצבי הרוח, ובנוסף נהייתה לי פתאום חולשה די דרסטית, וגלי חום (ללא הורמונים) בקיצור חזרתי הביתה, לכל המוכר, ואני גם עצובה, אבל גם שמחה, ולסיום לכל הממתינות, הדוגרות והמתחילות שיהיה בהצלחה !

מרב.

New member
טלינקה ברוכה הבאה

מכירה את הרגשה של לא להשתייך לשום קבוצה ברורה, לרצות להשתייך אך עדיין לא... שבקרוב תשתייכי! מרב

עמית@

New member
היי טלי, טוב לראות אותך (למרות

שהייתי מעדיפה הרבה יותר איזו הודעת הריון ספונטנית) נו טוב, אם לא ככה אז אחרת, העיקר שיהיה ברוכה השבה

טלי, ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

מקווה שהחופשה מילאה את המצברים. תחושת הכמיהה האדירה מוכרת כל-כך. מקווה שלא תצטרכי לחכות הרבה עד שכל זה יהיה עבורך נוסטלגיה.
מרב

רחלי*

New member
../images/Emo50.gif

כל כך טוב תמיד לצאת לחופש וטוב כפיליים לצאת במצבנו לחופש . אני הצעתי לבעלי כל כמה חודשים חופשה- בטח, בטח...., החופשות כל כך מרגיעות ומנתקות אותנו מהעיסוק המיגע ומהדברים המטרידים אותנו כל הזמן. טוב שאת מוצאת את החיוב בכך שאנו ללא ילדים. אני ובעלי משתדלים הרבה פעמים בעתות משבר לראות את ה"גם זו לטובה" שבמצבנו ואנו אכן מוצאים תועלות כמו- חסכון כספי, שקט ורוגע , הקרבה החזקה בינינו, היכולת לעשות מה שבא לנו והכי חשוב היכולת שלנו לרצות ולכמוהה לילד שלנו ולא לראות זה כמובן מאליו, כמו שאמרה לי אישה שכבר עם 4 ילדים וכל ילד היה סיפור של 6 שנים של טיפולים "שככה כל ילד הוא מתנה מוערכת פי מליון"
כנראה שנסחפתי- גם אני ממתינה ומחכה למכשפה ולכן הייתי קצת צריכה עידוד לעצמי. שיהיה בהצלחה

למעלה