קצת נרדמנו לכם, אה?

קצת נרדמנו לכם, אה?

כל הכבוד לארגון וליוזמה ולחיפוש הבלתי פוסק היכן ניתן לחדש ולהעניק, המשיכו! עבורנו זה היה ערב מהנה מאד, התרועענו עם מוריכם והיכרנו את א+י, כיף. התמזלנו, ותרגלנו עם שותפ/ה שלא הבאנו מהבית, וזה אחרת לגמרי כי כשאני מתרגל עם זוגתי, אני נמצא במוכר, ידוע ואוטומטי. חסר לי תהליך של ערבוב ופתיחות בין המשתתפים לאחר הקטע של הפונדו. באופן שהתגלגלו העניינים, היכרנו רק את אלו שהתיישבנו לידם, ולאחרים לא היגענו כלל. זה מזכיר לי את תהליך ההתערבבות המדליק ב "פול מון", מממ... באהבה ואיחולי הצלחה

באמת הייתם מדהימים

אכן, התרגול של העבודה עם אדם אחר ולא עם בני הזוג שלנו מאפשר פן אחר של עבודה. בהחלט יוצאים מהאוטומטים (אבל אם נמצאים במודעות מגלים פתאום שחוזרים לאוטומטים אחרים, ישנים
) היה עונג לראות אתכם עובדים יחד וניכר שהיה שם חיבור יפה מההתחלה. לגבי החיבור/ערבוב של ההתחלה, הכוונה בחלק הראשון היא אכן ליצור את ערבוב ההיכרות הזה. נראה לנו שמה שהיה נבע פשוט מהדינמיקה המיוחדת של הקבוצה שנוצרה. זה היה מאד עדין ורגוע, וגם בזה היה יופי. נראה, אולי ביום חמישי הבא נשנה משהו בסידור או משהו אחר שיביא ליותר מגע בין האנשים. בכל אופן, תודה לכם ועליכם אהובים, היה כיף איתכם

למעלה