קצת סדר בדברים - שאלות לגבי הפקדות/משיכות

rain 1

New member
קצת סדר בדברים - שאלות לגבי הפקדות/משיכות

שלום לכולם
התחלתי לשחק לא מזמן בפול טילט עם ה50$ שקיבלתי מפוקר סטרטג'י . האם אפשר להפקיד כסף לתוכנה דרך כרטיסי אשראי? מכיוון שאני מניח שהתשובה היא לא, האם אפשר דרך webmoney , entropay או click2pay? מצאתי המון כתבות בנושא אבל הן היו יחסית ישנות. אז מה עושה מי שלא רוצה להסתכן ולקנות כסף דרך אנשים שהוא לא ממש מכיר? בקשר לwebmoney הבנתי שיש סוכן כלשהו שאליו צריך להפקיד את הכסף..מה הסיפור של זה? שאלה נוספת: האם הבונוס של פוקר סטרטג'י מוגבל בזמן? כלומר האם לאחר זמן מסויים הם לוקחים את 50 הדולרים חזרה? תודה מראש! :)

shaywh

New member
בעיה

חברות האשראי בארץ בגדול לא עובדות גם עם אתרים שעובדים עם אתרי הימורים ופוקר וגם עם האתרים עצמם. וובמני זה כרטיס פיזי שאתה קונה איפשהו ובעזרת הקוד שרשום עליו אתה קונה ברשת בסכום שלו. זה בעצם כרטיס אשראי חד פעמי לשימוש ברשת. לגבי סטרטג'י, יש את הסכום שהם העבירו אליך ושיישאר בחשבון שלך לתמיד עד כמה שאני יודע (או שהתקנות של פול טילט מעקלות חשבונות רדומים אבל אני בספק). יש את הבונוס שזה סכום נוסף שמשתחרר לך לאט לאט במרווחים של 5$ בהתאם לנקודות שאתה צובר. תיכנס לחלק שלו בקשייר ותבין הכל. הבונוס הזה מוגבל בזמן בפול טילט, משהו כמו שלושה ארבעה חודשים.

rain 1

New member
אני חושב שאתה טועה

וובמאני זה אתר של "ארנק וירטואלי" שאפשר להפקיד אליו כסף, וממנו להעביר כסף לFT השאלה היא האם זה עובד..

AdAmD1

New member
הכי פשוט

תקנה מאנשים במקום, תקבע עם בנאדם בבית קפה או משהו, שיבוא עם מחשב נייד ותראה את הכל בפעולה.

rain 1

New member
ברור לי, אבל אין שום אופציה אחרת?

גם אם היא כוללת עמלות, תיזוזים ושאר ירקות

yechielz

New member
דרך נוספת

קניית כרטיס אשראי בינלאומי חד פעמי בבנק בדואר . אני חושב אבל שיש איזה מינימום מסויים

למעלה