קצת סדר בכל המספרים

מצב
הנושא נעול.
קצת סדר בכל המספרים

קצת סדר בכל המספרים
שלום לכולם!

הגשתי עם עורך דין לפני כמה ימים וקיבלתי שני מסמכים עם שלושה מספרים. זה די מבלבל ואשמח אם מישהו יוכל לעדות סדר.

המספר הראשון זה התצורה של 3xxxx/19 וזה על מעין קבלה שמציינת גם את התשלום של 250 יורו.

המומסת השני הוא מה irn. יש בו שני מספרים. אחד בתצורה של 6xxxx/19 והשני הוא לאינטרנט בתצורה של xxxx-xxxx-xxxx.

העורך דין שלי אמר שזה אומר שהתיק כבר נסרק. האם זה נכון?

תודה רב לעונים!!

תשובה

קצת סדר בכל המספרים
שלום לכולם!

הגשתי עם עורך דין לפני כמה ימים וקיבלתי שני מסמכים עם שלושה מספרים. זה די מבלבל ואשמח אם מישהו יוכל לעדות סדר.

המספר הראשון זה התצורה של 3xxxx/19 וזה על מעין קבלה שמציינת גם את התשלום של 250 יורו.

המומסת השני הוא מה irn. יש בו שני מספרים. אחד בתצורה של 6xxxx/19 והשני הוא לאינטרנט בתצורה של xxxx-xxxx-xxxx.

תודה רב לעונים!!
תשובה
היי,
כנס לאתר: https://nacionalidade.justica.gov.pt/
ותכניס שם את המספר שבתצורה xxxx-xxxx-xxxx
ותראה באיזה שלב התיק.
בהצלחה.

ד קובי

New member
מספרים וסדר

קצת סדר בכל המספרים
שלום לכולם!

תודה רב לעונים!!
מספרים וסדר
המספר הראשון בקבלה של התשלום על סך 250 יורו לא רלוונטי.

המסמך שקיבלת מ IRN רלוונטי לצורך בירור ומעקב אחרי התיק שלך.
המספר בתצורה של 6xxxx/19 זהו מספר התהליך שלך (מעקב).
המספר בתצורה של xxxx-xxxx-xxxx איתו תוכל להתחבר לאתר של הקונסרבטוריה ולראות לבד מה מצבו של התיק שלך והיכן הוא נמצא בדיוק.
זה הקישור לאתר:

[URL]https://nacionalidade.justica.gov.pt/?fbclid=IwAR0Bj6FzXQmaeyK1jnY_ti_M4udbw4nkX_-KwMY9BRLknHmTzQ2iVQZCJr8[/URL]

תודה קובי. האם

מספרים וסדר
המספר הראשון בקבלה של התשלום על סך 250 יורו לא רלוונטי.

המסמך שקיבלת מ IRN רלוונטי לצורך בירור ומעקב אחרי התיק שלך.
המספר בתצורה של 6xxxx/19 זהו מספר התהליך שלך (מעקב).
המספר בתצורה של xxxx-xxxx-xxxx איתו תוכל להתחבר לאתר של הקונסרבטוריה ולראות לבד מה מצבו של התיק שלך והיכן הוא נמצא בדיוק.
זה הקישור לאתר:

[URL]https://nacionalidade.justica.gov.pt/?fbclid=IwAR0Bj6FzXQmaeyK1jnY_ti_M4udbw4nkX_-KwMY9BRLknHmTzQ2iVQZCJr8[/URL]
תודה קובי. האם
האם קבלת המסמך השני מה irn מעיד שהתיק כבר נסרק?
מבחינת המערב באינטרנט, אני עדיין בשלב 1.
תודה!

ד קובי

New member
מה זה משנה נסרק או לא , התיק בטיפול זה מה שחשוב

תודה, אבל האם יש לי דרך לדעת אם הוא כבר נסרק?
תודה
לא מבין למה אנחנו הישראלים לא סבלניים ונתפסים לקטנות, התיק הוגש הוא בטיפול
ידוע שזה לא תהליך קצר אז מה זה משנה נסרק או לא, ונצא מנקודת הנחה שהוא נסרק אז מה זה אומר שמחר יש לך דרכון פורטוגלי ביד? לא!!!

שאלת למה ישראלים לא סובלניים

לא מבין למה אנחנו הישראלים לא סבלניים ונתפסים לקטנות, התיק הוגש הוא בטיפול
ידוע שזה לא תהליך קצר אז מה זה משנה נסרק או לא, ונצא מנקודת הנחה שהוא נסרק אז מה זה אומר שמחר יש לך דרכון פורטוגלי ביד? לא!!!
וענית בצורה לא סובלנית וגסה בעצמך. אז אל תנסה לחנך אחרים. חנך את עצמך קודם. תודה

ריטה180

New member
אם קיבלת מספר תיק וקוד לאתר ה-justica,

וענית בצורה לא סובלנית וגסה בעצמך. אז אל תנסה לחנך אחרים. חנך את עצמך קודם. תודה
אם קיבלת מספר תיק וקוד לאתר ה-justica,
אם קיבלת מספר תיק וקוד לאתר ה-justica,, אז אם התיק סיים את "שלב 1", זה אומר שהוא נסרק.

ד קובי

New member
עניתי בצורה הגיונית ובכלל לא גסה

לא מחנך איש זה לא מתפקידי ובאם נפגעת איתך הסליחה.
צריך להבין שהתהליך אורך כשנתיים ואפילו שנתיים פלוס,ויש להתאזר בהמון המון סבלנות זה הכל.

אני מסכים, תודה. נקווה לטוב!

לא מחנך איש זה לא מתפקידי ובאם נפגעת איתך הסליחה.
צריך להבין שהתהליך אורך כשנתיים ואפילו שנתיים פלוס,ויש להתאזר בהמון המון סבלנות זה הכל.
אני מסכים, תודה. נקווה לטוב!

מצב
הנושא נעול.
למעלה