קצת סדר בעולם האפייה
הי, טוב כבר רשמתי שאני ובישול ואפייה לא כ"כ הולכים ביחד....למזלי יש לי את אמא שלי המלכה שעוזרת לי... יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובות: 1. במתכון המאפינס המפורסם של תמי - האם קמח שקדים זה אבקת שקדים? (לא מצאתי קמח שקדים בעדן מרקט, אלא רק אבקה של שקדים). 2. מה ההבדל בין: תחליף קמח קונדיטור נטול גלוטן גלעם לבין קמח משופר לעוגות של אורנים (שעולה פי כמה...). מתי משתמשים בזה ומתי בזה...? ובכלל אמא שלי עושה עוגת שוקולד רק עם קמח אורז לבן ויוצאת די טובה. יש טעם בכלל להכניס קמח נוסף? תודה רבה רבה לכל האופים...
הי, טוב כבר רשמתי שאני ובישול ואפייה לא כ"כ הולכים ביחד....למזלי יש לי את אמא שלי המלכה שעוזרת לי... יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובות: 1. במתכון המאפינס המפורסם של תמי - האם קמח שקדים זה אבקת שקדים? (לא מצאתי קמח שקדים בעדן מרקט, אלא רק אבקה של שקדים). 2. מה ההבדל בין: תחליף קמח קונדיטור נטול גלוטן גלעם לבין קמח משופר לעוגות של אורנים (שעולה פי כמה...). מתי משתמשים בזה ומתי בזה...? ובכלל אמא שלי עושה עוגת שוקולד רק עם קמח אורז לבן ויוצאת די טובה. יש טעם בכלל להכניס קמח נוסף? תודה רבה רבה לכל האופים...