קצת סדר בעולם האפייה

מיקי153

New member
קצת סדר בעולם האפייה

הי, טוב כבר רשמתי שאני ובישול ואפייה לא כ"כ הולכים ביחד....למזלי יש לי את אמא שלי המלכה שעוזרת לי... יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובות: 1. במתכון המאפינס המפורסם של תמי - האם קמח שקדים זה אבקת שקדים? (לא מצאתי קמח שקדים בעדן מרקט, אלא רק אבקה של שקדים). 2. מה ההבדל בין: תחליף קמח קונדיטור נטול גלוטן גלעם לבין קמח משופר לעוגות של אורנים (שעולה פי כמה...). מתי משתמשים בזה ומתי בזה...? ובכלל אמא שלי עושה עוגת שוקולד רק עם קמח אורז לבן ויוצאת די טובה. יש טעם בכלל להכניס קמח נוסף? תודה רבה רבה לכל האופים...
 

טל 0 0 0

New member
קמח שקדים -

את יכולה לקנות קמח שקדים בגלוטן-פרי - יש להם קמח באיכות מצויינת. אפשר גם לטחון שקדים בעצמך או לבקש שיטחנו לך (בחנויות בהן קונים פיצוחים ותבלינים ,רק לשים לב שלא טחנו קודם במטחנה משהו המכיל גלוטן). אני מעדיפה את זה הקנוי כי הוא אחיד ובלי גושים. לעוגה את יכולה להוסיף גם קמח שקדים (או אגוזים אחרים טחונים)- יש להם ערך תזונתי רב בהרבה מקמח רגיל ללא גלוטן. (אני עושה את הפנקייקים מקמח שקדים).
 
למעלה