קצת סדר בעניין המרינה בחיפה והשפעות

TheSurfman

New member
קצת סדר בעניין המרינה בחיפה והשפעות

זוכרים ששנה שעברה היה את המאבק נגד בניית המרינה בת גלים? אז הוועדה לפיתוח חיפה לא אישרה את התוכנית השבוע עלתה תוכנית חדשה יותר גרועה מהקודמת שתשמיד את החופים הבאים: חוף הבקדור בחיפה-מימין לקזינו חוף מעולה לגלישה חוף הקזינו בבת גלים-הוא יהיה באמצע המרינה חוף גולשי הרוח "המועדון"- לא יהיה גליש כי כל גל יזרוק את הגולש רוח על השובר החדש שיבנה שם ממכם אנחנו מבקשים להיכנס לפורום הזה http://www.batgalim.org.il/forum/viewtopic.php?t=1931 לעיין בנושא אולי גם להגיב בנושא ולתרום בכל דרך אפשרית אם זה הפצה של המקרה או תרומה של עיצוב באנר/סטיקר לטובת המאבק

maorubin

New member
אין לי כבר כוח נפשי

לשמוע ולכתוב הודעות... אני מבטיח שאני אהיה מעורב כמה שאוכל... בבקשה תעדכן כאן תמיד על המצב.. הפגנות וכו'... תודה

-../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif-

חשבתי שתשמחו לשם שינוי? לפי הבנתי, זה אמור להיות במקום מוסכם?!

maorubin

New member
נחמד שכולם לוקחים אותו בהומור

מילת שלום... אני מקווה שלא תנג'ס פה יותר מידי....

אתה ממש סימפתי.....

אני לא מתכוון להפריע לכם לנג'ס אחד לשני. אתם הרי אנשים רציניים,?! אני הולך לשחק בחצר, בסדר? . לחיי המרינה בבת-גלים

PinkyRaSta

New member
ועכשו תתחיל פה ויכוח של ../images/Emo210.gif

6746534532 מדרגות אבל זה מיותר, כי אתה וכולנו יודעים שאנחנו ננצח בסוף. עשינו את זה פעם 1 וזה רק נותן לנו מוטיבציה להמשיך להילחם ולנצח, ואנחנו ננצח! אז, מילת שלום, זה סבבה ומוצדק לגמרי שיש לך העדפות, אבל אתה לא תצא להפגין בעדן, בעוד שאנחנו ועוד איך נצא בהמונינו להפגין נגד ולעצור את הבניה ואת התכנונים להרוס לנו חופים נופים וגלים.

למעלה