קצת סדר.....

CharmeD3

New member
קצת סדר......./images/Emo66.gif

טוב.....חשבתי שנחלק לכל אחד מחברי הפורום תפקידים! למשל, עומר ישים את התקציר היומי, ואני אעשה משחקים....ומישהו אחר יעשה סקרים.....וככה הפורום שלנו ייגדל! מה דעתכם?

s h i r k u s h

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

אבל זאת רק ההתחלה, אז לאט לאט. בנתיים אני מציעה שכל אחד יכתוב מה שבא לו שקשור לסדרה, ולאט לאט נחלק תפקידים ככה.

omer landau

New member
לדעתי........

לא צריכה להיות חלוקת תפקידים מוגדרת, אני אשמח אם כל אחד יקח חלק בהכל הפורום רק בהתחלה ואני מקווה שיצטרפו עוד גולשים בהמשך. כל אחד יכול לעשות מה שבא לו רוצה משחקים?? אחלה חידות?? כנ"ל כל דבר כמובן שאת יכולה לפתוח פינה משלך זה יהיה הדבר הכי טוב בשבילי כרגע אם הפורום יגדל ויצמח. בגלל שאני מנהל את הפורום ולעת עתה יש בפורום כמות מצומצמת של גולשים הייתי מעדיף שאתם תפתחו את שרשור הפרק של היום!! תקציר אתם יכול למצוא בתפוז טלוויזיה בקישור הזה
תרגישו חופשי(ותתחילו) לכתוב הודעות כי זה הגורם שיצביע וישפיע על צמיחת הפורום תודה רבה!!!

CharmeD3

New member
האמתתתת

לא התכוונתי שמישהו יהיה אחראי רק על המשחקים....התכוונתי שלכל אחד תהיה פינה משלו, וזה יכול להיות פינת סקר (יש פינה כזו...), או פינת מחשק....:)

omer landau

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

מבחינת תכנים אין לי בעיה לחשוב על רעיונות יש לי כמה בראש הבעיה האמיתית היא כמות הגולשים בפורום.... שנחשפים להודעות וגם אלה שקוראים ומסתכלים בפורום לא תמיד מגיבים וזה מאוד חבל לי

s h i r k u s h

New member
עומר ../images/Emo24.gif

מכיר את השיר "עניין של זמן"?- קח את הדברים יותר לאט, כולה שבוע הפורום קיים, אז לאט לאט הוא ייבנה, תדאג לקטע הפרסומי וזה יעזור הרבה. וגם... אפשר בהחלט להתחיל לכתוב הודעות, בסגנון השאלה היומית שלי (בשלב מסויים ייגמרו לי השאלות נראה לי
). בקיצור, אתה תראה שאם תהיה סבלני זה ישתלם ובנתיים אנחנו פה כדי לבנות את הפורום מתחילתו. בהצלחה

למעלה