קצת סדר

קצת סדר ../images/Emo88.gif

אהוי לחברי פורום (אלה שעדיין על הסיפון בכל מקרה). משנדמה שלי שתפוז אנשים לא ממש מתכוונים לפעול בקרוב, ולאחר שאמרו לי ש"קיבלו כבר כמה מועמדויות", האם מישהו יודע מה קורה? לא יודע מה פשר ההתמהמהות אבל אני חושב שצריך לנקוט בפעולה. אם זה פניה מגובשת לתפוז אנשים . אם זה פתיחת קומונה שתתפקד כתחליף עד להסדרת משרת המנהל. אם זה המשך במסגרת הפורום ללא מנהל(על אף ההידרדרות בתוכן הפורום ) . מה אומרים ? אולי יש עוד הצעות?

tamaguchi girl

New member
ברור שאכפת ../images/Emo2.gif

והייתי בטוחה שכבר הגבתי
אין לי מושג מה קורה בקשר לניהול, אבל לדעתי בקשר להמשך אפשר לעשות הצבעה להצעות שנתת (פניה לתפוז/קומונה/ניהול זמני/אחר..), אלא אם כן מישהו יקח את הניהול על עצמו. ובנושא הניהול- אין לי בעיה לקחת את זה על עצמי, אבל אני דיי סמויה כאן ואין לי רעיונות להפעלת הפורום אז זה קצת בעייתי- הפעילות שלי בתור מנהלת כאן תהיה כמו הניהול הזמני ובעצם זה לא ישנה הרבה..

../images/Emo13.gif יש רק בעיה אחת בקשר לניהול

גם אני לא ששתי לקבל על עצמי את האחריות אך משראיתי שאין התקדמות , פניתי אל תפוז . בתגובה נאמר לי שיש להם כבר מספר מועמדים ויפנו אלי במידה ויהיה צורך .
עבר איזה חודש אם אני לא טועה .

tamaguchi girl

New member
יש מצב שהמועמדים נופו והם לא שמו לב

שהבקשה שלך עדיין תקפה P: אם אתה רוצה לבדוק את זה אתה, יכול להטריד אותם קצת במסר נוסף

סיר חע

New member
אני חושבת ש,

כדאי לשלוח להם מסר או הודעה בפורום של המשוב
אני לא חושבת שיש קשר ממש בין העובדה שאין מנהל, לעובדה שאין אנשים
(או מקווה שלא?)

אני מציע שנעשה את המיטב

כדי להשאיר את הפורום חי. אתה לא חייב כינוי בצבע כחול כדי לעורר פה עניין, צריך ליזום אשכולות, לעודד דיונים. בסה"כ יש לפורום הזה הרבה פוטנציאל, בהתחשב בכך שאפשר להעלות כאן כל נושא שבא לראש

זה יפה , אך בתאוריה

אני לא מעונין בתפקיד, בטח שלא לזמן הארוך . אני מאמין שתיפקוד ראוי , מסודר ופורה דרוש הובלה. הובלה דורשת האצלת סמכויות ואחריות , גם בפורום שכזה :p

למעלה