קצת סדר...

Yifat_Rules

New member
קצת סדר...

אנשים ואנשות... תראו אני לא יודעת אם אלכס שלי הומו או לא אבל מה שכן אתם לא יכולים להכחיש את זה שהוא נורא משדר את זה... כל החגורות החולצות שלושטרבע הקפיצות וכ"ו והצחוק המתוק הזה!!!!!!!!! עכשיו אין שום דבר רע בהומאים זה דבר מאוד חמוד... ודרורילה זה שאיתמר אמר שבן כשלהו חתיך לא הופך אותו להומו אני גם אומרת איזה כוסית גניפר לופז אז?!?! LOL

Dror Lavie

New member
לא אמרתי שהוא הומו

זאת הייתה כזאת תגובה לשיחה שלי איתו באייסיקיו
וג´ניפר באמת כוסית בטירוף!!!

Adrienne

New member
ואם אני אגיד שג´ניפר לא כוסית בכלל,

זה עושה אותי הומו? כי היא באמת לא כוסית...

Dror Lavie

New member
לא, אני אגיד שאתה מוזר בטירוף

אבל גם להיות מוזר זה טוב

Ophel McNeil

New member
אלכס כן הומו!../images/Emo117.gif

וגם איתמר! *נכנסת לשלב הכחשה מטורף* הוא כן הומו! הוא כן! באמת! (עכשיו אני מדברת על אלכס, אגב). אלכס מעכשיו הוא ההומו המחוצן. כן. כן. *מתחילה להתנדנד קדימה ואחורה* יש את ההומו הבלונדיני (קיי
), הצהוב (יוקי
*נמסה*), הורוד (שואיצ´י!!!!
המושלם!!!! ^.^), והירו (שגם הוא הומו, לא משנה שהוא יוצא עם בת. אוי.... הירו, הירו אהובי, איך הדרדרת ככה?
אני רוצה הירו! הירו מושלם! הירו גיטריסט!
אני רוצה הירו! אני רוצה לגדל הירו באקווריום קטן! יחד עם.... ואש, שואיצ´י, ריאוצ´י, קיי, יוקי, טומה - רק בשביל הצחוקים, זלגאדיס, זאלוס - רק בשביל לין
, והיוקי השני! עם העיניים ה.... סוגולות?
וגם ריו! ודי! הם מאמיים!!!!! אה.... יותר מדי בשוננים. אני באובר לאוד! @_@). אלכס הוא ההומו המחומצן החדש!

Ophel McNeil

New member
גם אני אוהבת אותך,../images/Emo117.gif

בגלל זה אימצתי אותך.
אבל דווקא כל הזכויות על ההומו הבלונדיני/צהוב/ורוד/הירו (הוא מספיק שווה בשביל הגדרה נפרדת
) שייכים לנדב... אבל לא נורא, כל עוד ואש שייך לי (והוא שייך לי! שלא תעזו לנטפק!
*שולפת מצית*
) הכל בסדר. די, אני ארצח את לין.... יותר מדי בי-שוננים בשביל ילדה אומללה אחת כמוני.

Charmed 4ever.

New member
אופל... מאיפה את צצת פתאום?!

ארג!! אלכס לא הומו!! ואני יודעת שבשבילך הומו זו מחמאה.. אז אני לא אכעס... אבל אוף!

Ophel McNeil

New member
כן.... **../images/Emo117.gif

וגם טום וילינג סטרייט. בטח. ניצני, אני חושבת שאת בהכחשה יותר ממני. וזה לא קל. (ובאתי לכאן כי ציפור קטנה לחשה לי שיש כאן דיון על הומואים...
מישה גם רוצה לצרף תמונות?).

Charmed 4ever.

New member
על טום וולינג הבלגתי... אבל אלכס?!

הוא אפילו לא נראה הומו... רק לפעמים בתמונות עם תנועות כאלה... אבל טום וולינג נראה ככה בפנים.. ואני כבר לא מכחישה!

Yifat_Rules

New member
גניפר לופז לא כוסית?

איתמר נשמה...איך אפשר?LOL היא מהממתתתתתת מדהימההההה מוכשרת ואיייייייייייי LOL ואופל את אוהבת הומאים? חחח גם אני...LOL יש לך אייזיק? או מסנגר?

Dror Lavie

New member
ג´ניפר כוסית בטירוף!

רק שבטקס ה- VMA האחרון היא נראתה זוועה...

Adrienne

New member
הוכחות...../images/Emo168.gif

לזה שאלכס הומו, לא לזה שג´ניפר דומה לבולדוג...

Dror Lavie

New member
אוקיי! רק בגלל התמונה הזאת ../images/Emo60.gif

ניצן תסלחי לי אבל: אלכס הומו!

HuGo Hell

New member
שהוא נראה נשי? ../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

אניווי, אופל השתגעת קצת, לא?

למעלה