קצת סדר

vegetable man

New member
קצת סדר

אז זהו קיצור החדשות וסופו תחילה, עבור מי שלא ממש עוקב: רדיוהד ניגנו שלשום בקופנהאגן לראשונה מאז 2004, והציגו רשימה מכובדת של שירים חדשים. ע"פ הדיווחים בעיתונות, הצליל שלהם מזכיר את רדיוהד מודל 95' - המון גיטרות. בפרט, השירים החדשים שהוצגו: 4Minute Warning הפופי, Bangers 'N' Mash שבו גם ת'ום מתופף, את Spooks האינסטרומנטלי, 15Step שמזכיר את הביט של Idioteque, כמו כן Open Pick, Nude, House of Cards, Bodysnachers. רדיוהד הפתיעו בשיר שהם לא ניגנו זמן רב בהופעות, Let Down, וקינחו עם Lucky. בהופעה בלונדון שהיתה בדיוק לפני שבוע מול 1000 איש, ת'ום וג'וני ניגנו את גם את Cymbal Rush ו-Arpeggi. רדיוהד תישאר באירופה עד 19 במאי, ואז תמשיך לסיבוב ההופעות בארה"ב שימשך כחודש וחצי, ושוב תחזור להופיע בפסטיבלי הקיץ של אירופה. שם או תאריך יציאה לאלבום החדש, כרגע עדיין אין.

Knives Out

New member
אני מסכים..

You know where you are with בבית האחרון לפני הפזמון בפלצטים המטורפים של ת'ום יורק זה אחד מהדברים שעושים לי את היום. מרגש עד דמעות!

וואי השורה הזאת כ"כ חזקה....

תמיד עושה לי צמרמורת, כי היא כ"כ נכונה... בכלל השיר הזה הוא אחד השירים שאני הכי אוהב בעולם ושהכי מרגשים אותי.

Ellabll

New member
חחח מבדר, להווי סטראו יש שיר שקוראי

ם לו Bangers and Mash

למעלה