קצת סטטיסטיקה על ג"ש בישראל...

Secular

New member
קצת סטטיסטיקה על ג"ש בישראל...

*הסיטי גייט הוא הבניין ה-72 בגובהו בכל העולם. *המגדל העגול של עזריאלי הוא הבניין ה-281 בגובהו בכל העולם. *הסיטי טאוור הוא המלון ה-30 בגובהו בכל העולם. *הארובה הגבוהה של אורות רבין היא הארובה ה-11 בגובהה בעולם. *ת"א היא העיר עם מספר גורדי השחקים השני בגודלו במזה"ת עם 99 ג"ש, וזה אחרי דובאי עם 138 ג"ש.

TheIllustrator

New member
מאד מאד לא מדוייק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סקיולר, מניין הנתונים הללו!?
- הסיטי גייט אינו
המגדל ה-72 הגבוה ביותר בעולם כיום. בשנת 2001 הוא היה מבין 100 המגדלים הגבוהים בעולם(בסביבות מקום 90 פלוס-מינוס), אולם תוך שנה(או שנתיים), הוא ייאלץ להסתפק במקום נמוך מכך... בסביבות מקום 120 כמדומני. - המגדל העגול של עזריאלי אינו
המגדל ה-281 הגבוה בעולם... הוא נכלל ב-350 הראשונים(להערכתי), אבל הוא ללא כל צל של ספק אינו ה-281 בעולם. - הסיטי טאוור, אם בכלל יכול להחשב כ"מלון"(בל נשכח כי חציו - העליון
-הוא בכלל דירות יוקרה), במלא מובן המילה, הוא רחוק מאד מלהיות המלון ה-30 הגבוה בעולם. זוהי טעות גסה. - הארובה הגבוה של אורות רבין היא מבין הארובות הגבוהות בעולם, אולם ממש לא מקום 11. אולי 30 או בסביבות מקום זה. - לגבי נתון זה צריך לבדוק... אם נלקח מאתר סס"ק.קום אז נא לקחת זאת בערבון מוגבל כי ייתכן מאד שיש בנתון זה טעות, ואנני יודע כמה בניינים של 15-25 קומות יש שם. על כל פנים... מבין כל הנתונים שהבאת, זה הנתון היחיד שניתן לראותו כסביר.

Secular

New member
תגובה-מה שאתה אמרת לא מדוייק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*הדירוג הנ"ל מתייחס לבניינים בלבד ולא מגדלי תצפית ותקשורת,כך שסיטי גייט הינו הבניין ה-72 בגובהו בעולם,ועזריאלי ה-281. *לגבי סיטי טאוור,טעות בידך!!,כי גם למלון מאו צה טונג בשנגחאי דירות יוקרה,ולמרות זאת הוא נחשב למלון הגבוה בעולם! *ארובת אורות רבין היא 11 בעולם וזה בדוק!!(התקשרתי לשאול במוקד המידע-103,ואמרו שיחזירו לי תשובה באי-מייל,והתשובה הייתה 11.) *לגבי ת"א ודובאי,הכוונה לגורדי שחקים בנויים ובבנייה!

TheIllustrator

New member
אז ככה...

* גם ללא מגדלי תקשורת, תצפית וכו´ - הסיטי גייט אינו ה-72 בעולם! כאמור, רק בסביבות ה-90 פלוס. בדוק!
ועזריאלי בטח שאינו ה-281... אבל שוב, עד שאחד מאיתנו לא יוכיח חד משמעית אחרת - זה וויכוח די עקר.
* לגבי הסיטי טאוור - כם אם תכלילו כ"מלון" לכל דבר ועניין, הוא עדיין לא ה-30 בגובהו בעולם. * לגבי ארובת אורות רבין... אני אנסה לברר זאת.
(למרות שגם מר עזריאלי טען בזמנו כי המגדל העגול שלו הוא הגבוה במזרה"ת למרות שלא היה כך מעולם) * ת"א ודובאי - סביר.

White Knight

New member
עמרי צודק!!

לפחות לגבי סיטי גייט ועזריאלי,אני זוכר שקראתי בגלובס לפני חודשיים על זה,אני ינסה למצוא את הכתבה,ואז אסרוק אותה!

TheIllustrator

New member
כפי שאמרתי...

עד להוכחה חד משמעית - אני דבק במחשבתי!
(וכך אני ממליץ גם לכל אדם אחר...
)

למעלה