קצת עדכונים...

קצת עדכונים...../images/Emo57.gif

קודם כל, איפה שירי? נעלמה פתאום.... אז הנה עדכונים, חייבת לשתף...אני בשבוע 36 (מתוך 40 למי שעדיין לא ממש בענינים) ופתאום יש קצת לחץ דם...הרופא המודאג שלי כבר כמעט אשפז אותי למעקב וללידה מזורזת...אבל ממש התחננתי שיתן לי (ולעוברבעיקר) עוד קצת ואז נראה מה עם לחץ הדם. בסוף הוא הסכים ובאמת יש שיפור קל.
הוא אמר לי שברגע שאני מרגישה סימנים שיכולים להצביע על רעלת הריון - לרוץ לחדר לידה ולהקדים את הלידה. אין לי בעיה גדולה עם הרעיון רק עם זה שדווקא בסוף שבוע הזה (חמישי-ראשון) הרופא שלי, שרק עליו אני סומכת בכל העולם כולו כרגע (הרבה יותר מעל עצמי או מכל אדם אחר). החליט לצאת לו לטיול......נראה לי שרק מהלחץ שהוא לא יהיה כאן אני אפתח צירים מוקדמים ......בקיצור, אם אני רוצה אותו בלידה שלי, אני אמורה לא לעשות בעיות מיותרות עד יופ שני הבא כשהוא יחזור. עד עכשיו לא דאגתי מכלום, אפילו לא מהרעלתהריון שהוא כל הזמן מדבר עליה, כי פשוט סמכתי על זה זהוא כאן איתי, כל הזמןעם יד על הדופק....ופתאום הוא בורח....איזו בגידה.........אני מתחילה לדאוג.

lupland

New member
שירי.כאן אבא של אביתר.בואי הבייתה

הרופאים האלה.הגברים האלה.כל פעם אותו סיפור איתם.דווקא שצריך אותם ברגעי השיא הם...בורחים. אל דאגה אחותי.אנחנו כאן איתך "לעולם לא תצעדי לבד בית"ר" הא סליחה.עדית

מי שמדבר ........

כל הכבוד על הסיפור - ראית את התגובות. דרך אגב - עד עכשיו רכבת על "עגלה עם סוסה" ? ולא גלשת כמו אלוף ? מתושלח הצעיר

lupland

New member
אחי היקר

לא צריך להגזים.מדובר בבדיה.סתם חלום שהיה לי ושתפתי אתכם. ואת העגלה החלפתי לפני 4 חודשים.לא להאמין.כרגע אני כותב כאן כשברקע אני מקשיב וכשאסיים אצפה בשידור חי מניו יורק שמתאפשר אודות למהירות.ועוד 6 חלונות שונים פתוחים ומאפשרים לי מעבר מהיר בין האחד לשני.מה אוסיף ומה אגיד.תענוגייייייייה אחת גדולה.

ritosh

New member
נו גברים. תמיד כשצריכים אותם הם

נעלמים...
מחזיקה לך אצבעות עד יום שני...

ל3

New member
עידיתוש' המקסימה

אני מקווה שיהיה בסדר- אני מחזיקה לך אצבעות. תמשיכי לעדכן אותנו

ל3

New member
לעידית, אסף וכולם

הי , אני מצטערת על ההעלמות פשוט היה לי שבוע די זיפט. הכל התחיל מיום שלישי שעבר. קמתי בבוקר עם חולשה נוראית. חשבתי שזה יעבור ובקשתי מאמא שלי שתוציא לי את הבגדים בארון ואני אסדר אותו. התחלתי לקפל ואפילו לא יכולתי להרים בגד אחד מרוב חולשה. חזרתי למיטה ולא יצאתי ממנה עד למחרת חוץ מלקום לשירותים . למחרת שוב חולשה, רק שהפעם היא הייתה מלוות בחום הנודניק שלי (37.6-37.8). בנוסף, היו כאבים באצבעות היידים ובמרפקים ללא נפיחות ואודם. החולשה הייתה כזו נוראית ששוב נשארתי כל היום במיטה. למחרת כבר הופיע פריחה בפנים ובאיזור המחשוף. זה היה הסימן שצריך להיתקשר לראומטולוג. דיברתי איתו בטלפון ונקבע שאגיע אליו היום. נסעתי ועשיתי בדיקות דם ואת תוצאות השקיעה קיבלתי אחרי שעה וזה דווקא היה בסדר גמור בהשוואה לקודמות ( 30). בנתיים נתנו לי משחה לפריחות וכדורים נוגדי כאבים ואמרו לי לעקוב אחרי החום והסימפטומים. עוד שבועיים אני צריכה לחזור אליו ואז כבר יהיו כל תוצאות הבדיקות. אם זה לא יעבור אז אתחיל בסטרואידים אבל בנתיים אני לא רוצה לחשוב על זה מאושרת שכרגע הוחלט להשהות את עניין הסטרואידים. אני מקווה שזה סתם היה התקפון ותו לא. בכל אופן, התגעגעתי לכולכם

lupland

New member
הגעגועים התקבלו

לאחר שקילה בכובד ראש החלטנו לפנים משורת הדין לסלוח לך. זכרי כי תרוצים כגון אלו לא יתקבלו בהמשך. ברצוני להזכירך כי לאחר שקיבלתי שיחות טלפונים מהרבנים הראשיים.כבוד הרב עמר הרב הספרדי וכבוד הרב מצגר הבר האשכנזי.ולאחר שקיבלו את בירכתי בצאתם לדרך החדשה שאל כבודו הרב מצגר לשלומך וכמו כן רצה לדעת אם הספקת בסופו של דבר לגמור לנקות לסדר ולהבעיר כל חשש לחמץ מארונך.אם עדיין את סובלת מחולשה דעי כי ברשותי טלפונים של כמה מוסדות כגון "נשות יהודה"."בנות יוסף" ו "בית ישראל".בכולן יש נשים שמתוך מצווה מלאה בשמחה יתפנו לעזרתך. ואם כבר ברבנים עסקינן אז סיפור קצר: בשעת החופה אתמול בערב עצר הרב את טקס הקידוש וביקש לשתף את קהל האנשים בסיפור קצר. "לפני נח שנים.או אם תרצו חן שנים ויומיים נלחמו זה בזה הכוחות האמריקאים כנגד הגרמנים על כיבוש מחנה בוכנוואלד.היריות שרקו מכל כיוון.גופות רבות פזורות היו מכל עבר.וגבר צעיר השליך עצמו על ילד קטן וסוכך עליו בגופו כשהוא מוכן למסור נפשו על מנת להציל את הילד.אותו הילד הייתי אני (אמר הרב).והגבר היה סבו של החתן(ז"ל) שלפנינו.ומאז נקשרה ברית בין משפחותינו לעולם.וכולי אושר לעמוד לפניכם ולהשיא את נכדו.תודה לכולכם" הדובר היה הרב מאיר לאו.עד הבוקר הזה הרב הראשי לישראל. וסבו של החתן ניצל.עלה לארץ.והיה סגן ראש של עיר במרכז הארץ במשך שנים רבות.

ל3

New member
אספי אספי

הרגת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקק. אם כל החולשה אני לא יכולה להפסיק לצחוק והאמן לי שהסיפורים שלך גוזלים הרבה אנרגיה במובן הזה אוי, באמת התגעגעתי

יש סיכוי ?

יש סיכוי שיילדו אותך ב-כנס הלופוס ??? פשוט, שנדע, שנכין את כל הגורמים המתאימים ! בתור "גבר" ש-"עבר" את זה 3 פעמים וכולם היו ניפלאות (2 בנות + בן) אני רק יכול לאמר לך שזה נפלא ויסתיים טוב. תהיה ברית ? מתושלח הצעיר

למעלה