עדית יואב פז
New member
קצת עדכונים...../images/Emo57.gif
קודם כל, איפה שירי? נעלמה פתאום.... אז הנה עדכונים, חייבת לשתף...אני בשבוע 36 (מתוך 40 למי שעדיין לא ממש בענינים) ופתאום יש קצת לחץ דם...הרופא המודאג שלי כבר כמעט אשפז אותי למעקב וללידה מזורזת...אבל ממש התחננתי שיתן לי (ולעוברבעיקר) עוד קצת ואז נראה מה עם לחץ הדם. בסוף הוא הסכים ובאמת יש שיפור קל.
הוא אמר לי שברגע שאני מרגישה סימנים שיכולים להצביע על רעלת הריון - לרוץ לחדר לידה ולהקדים את הלידה. אין לי בעיה גדולה עם הרעיון רק עם זה שדווקא בסוף שבוע הזה (חמישי-ראשון) הרופא שלי, שרק עליו אני סומכת בכל העולם כולו כרגע (הרבה יותר מעל עצמי או מכל אדם אחר). החליט לצאת לו לטיול......נראה לי שרק מהלחץ שהוא לא יהיה כאן אני אפתח צירים מוקדמים ......בקיצור, אם אני רוצה אותו בלידה שלי, אני אמורה לא לעשות בעיות מיותרות עד יופ שני הבא כשהוא יחזור. עד עכשיו לא דאגתי מכלום, אפילו לא מהרעלתהריון שהוא כל הזמן מדבר עליה, כי פשוט סמכתי על זה זהוא כאן איתי, כל הזמןעם יד על הדופק....ופתאום הוא בורח....איזו בגידה.........אני מתחילה לדאוג.
קודם כל, איפה שירי? נעלמה פתאום.... אז הנה עדכונים, חייבת לשתף...אני בשבוע 36 (מתוך 40 למי שעדיין לא ממש בענינים) ופתאום יש קצת לחץ דם...הרופא המודאג שלי כבר כמעט אשפז אותי למעקב וללידה מזורזת...אבל ממש התחננתי שיתן לי (ולעוברבעיקר) עוד קצת ואז נראה מה עם לחץ הדם. בסוף הוא הסכים ובאמת יש שיפור קל.
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)