קצת עזרה בבקשה.........

• פותח הנושא LILZ
  • פורסם בתאריך

LILZ

New member
קצת עזרה בבקשה.........

יש לכם שיטה או טיפ כלשהוא איך אוכל לזכור את כל המילים האלו???

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אסוציאציות זו דרך טובה ומאוד עוזרת, ראי דוגמה בתחתית ההודעה הזאת. לזכור את כל המילים זו נראית לי משימה בלתי אפשרית, אבל יש לנסות לזכור כמה שיותר. הדרך היחידה שאני מכיר היא שינון וחזרה. מומלץ לעבוד עם כרטיסיות.

uv1234

New member
ממש לא בלתי-אפשרי...

כמה מילים יש? 2500 בערך? אני אישית לא וויתרתי לעצמי, וביום שלפני הפסיכומטרי יכולתי לדקלם את המשמעות של כל אחת מהמילים שבכרטיסיות (מובי-דיק של קידום). השיטה שלי הייתה כזו: לקחת 20 כרטיסיות, 120 מילים בערך (כדי שיהיה גיוון), ולהתחיל לעבור על הצדדים עם המילים עצמן. כל מילה שאתה לא יודע, להסתכל בהסבר מאחורה, ולהמשיך. כמה פעמים כאלה את שאתה רואה שלא בדקת אף מילה (זה יכול לקחת שעה, וגם שש שעות), ואז תמשיך עוד פעמיים-שלוש כשאתה מדקלם לעצמך את הפירוש, עדיף כמו שהוא כתוב, של כל מילה. כשאתה מסיים את זה אתה יכול לעבור לסט הבא, או לחכות למחרת. בכל מקרה, אם תעשה לפחות סט אחד כזה ליום, זה ייצא בערך שלוש-ארבע שבועות. תעשה את זה בחודש שלפני הפסיכומטרי. אצלי, היו ימים שלא למדתי בכלל, והיו ימים שעשיתי 3 סטים כאלה. כמובן שהלחץ גדל בשבוע לפני המבחן כשנשארו לי 1500 מילים ללמוד :), אבל למדתי את כולן בכל-זאת. רק רצון, ותצליח. כמובן שצריך בשביל זה זמן פנוי, לפעמים הרבה, אבל זה אפשרי...

צודק זה אפשרי

אבל רק
יכולים אני אישית בטוח שרציתי לא פחות לזכור את כל המילים אבל לפעמים רק רצון לא ממש מספיק. צריך גם יכולת למידה ומשמעת עצמית. לי אישית בכ"ז היה די מזל בקטע הזה וקיבלתי 147 במילולי

victorr2

New member
ואי, לעולם לא יצא לי דבר כזה.

בפעם האחרונה כשעשיתי מבחן נסיוני במילולי קיבלתי 95....

D a n n y b o y

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שזה הדבר היחיד שעשיתי

כמו שצריך... ידעתי את כל מוב"י דיק בע"פ. חבל רק שאני לא קורא מהר...נראה לי שלא הצלחתי אפילו שאלה אחת בהבנת הנקרא
.

למעלה