קצת עזרה בבקשה...

solitude

New member
קצת עזרה בבקשה...

הפורום הזה נפתח בדיוק בזמן! מזל טוב! ובכן, אני אמורה להתגייס ביולי ואני שוקלת ברצינות לעשות שנת שירות. אני מחפשת מקום רחוק מהבית (לא באזור תל אביב) שאני באמת אוכל להרגיש שאני עושה משהו. חשבתי על דברים בכיוון של חינוך בפנימייה או בכפרי נוער, או לחילופין הייתי רוצה מאוד הדרכת טיולים בארץ או כל דבר דומה. אין לי שום ניסיון בהדרכה, לא הייתי בצופים ואני לא יודעת כמה זה משפיע. בכל אופן, אם מישהו יוכל לתת הצעות להשגת מידע מפורט יותר, או הסבר על ההרשמה, על הפעילות, המלצות או כל דבר אחר - תודתי נתונה לו/ה מראש.

Idan91

New member
דבר ראשון - השיגי לך את החוברת

של התק"ם. פרטים כאן (צריך לבקש מהם שישלחו לך את כל החוברת). יש פה רשימה של הרבה מקומות - ופשוט התקשרי, בררי, וסעי לראות.

kedeman

New member
בחוברת על האינטרנט יש את הכל

כל מה שיש להם בחוברת שלהם... יש עוד שנות שרות או לחילופין מכינות אם זה מתאים לך שלא נמצאות בחוברת של התק"ם (בתוכן יש גם את השנות שרות השונות של הצופים - גרעין אחים, רעים וכל מה שעוד יש להם.. אני לא ממש מכיר) נסיון בהדרכה לא אמור להשפיע קודם כל כי זה דבר שאפשר ללמוד וחוץ מזה כי לא בכל מקום צריך להדריך תורידי לך את החוברת של התק"ם ותתחילי לחקור ובקשה אישית - כל מקום שאת בודקת, תוכלי להקל עלי ולכתוב פה מה מצאת עליו?

אין צורך בניסיון להדרכה!

זה בסדר גמור שאין לך שום ניסיוןם בהדרכה אני גרה בדימונה ואני בצופים ולשבט שלנו יש קומונה.. שנה שעברה בקומונה הקודמת שלנו היתה מישהי שבאה מקיבוץ ולא היה לה שום ניסיון בהדרכה היא לא חוותה צופים בחייה והיא הצליחה להרים גדוד שחבל על הזמן! והלך מצוין ההשפעה של הניסיון היא אפילו לא מינימלית היא די מקבילה לאפס.. זה באמת לא משנה אם הדרכת פעם או לא .. תמיד יש פעם ראשונה וזה כ"כ פשוט ויצירתי אין שום סיבה שלא יילך לך אני באמת אוהבת לשמוע על אנשים שחותמים.. ובאמת אם תצטרכי תשובות או כל דבר אני בהחלט יכולה לעזור לך בעיקר כי אני רואה את העבודה שלהם מקרוב והייתי בהמון סמינרים שדיברו על ש"ש שיהיה המון בהצלחה ! תחתמי! ושוב אם את צריכה משו.. בכיף..

למעלה