קצת עזרה בבקשה.....

dan11112006

New member
קצת עזרה בבקשה.....

טוב ראיתי את הפורום הזה החלטתי להוריד את המשחק.... אני במשחק היה לי אימונים לא עשיתי את כולם זה ייצא לי באמצע עכשיו אני במשחק עצמו.. אני יודע לעוף ללכת ולעשות טלפורט ממקום למקום... כמה שאלות. איך אני עושה כסף??? חיפשתי שעות עבודה משהו לא היה... מה המטרה של המשחק??? מה אני עושה עם הכסף? והמשחק זז לי קצת לאט יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים

dan11112006

New member
ד"א

ראיתי את ההודעות בצד שמאל של ההנהלה זה לא עזר לי בכלל

כסף בסקנד ליף

אתה יכול לעשות כסף על ידי CAMPING .זאת אמרת עבודה תמורת כסף.יש מיגוון עבודות כמו ניקיון גינון ריקוד ישיבה וראיתי גם עבודות מוזרות כמו מציל בחוף הים או לשחק בפליפר או להיות בכלא או אזוק באזיקים יש גם גיטרה .. תשלום הוא לפי הזמן מ1L$ ל10 דקות עד 15/10אין מטרה מוגדרת "למשחק" אתה יכול לבנות חיים וירטואלים מלאים בסביבה תלת מימדית.בסקנד לייף הכל נימדד בכסף שבעזרתו תוכל לשדרג את האווטר שלך לרכוש בגדים להשכיר בית ואם יש בך קישורים בכתיבת סקריפטים או יצירה בתלת מימד תוכל ליבנות עולם משלך בעלות אפסית. קיימת אפשרות להיות מנוי ולשלם על התענוג 9.99$US ואז תוכל לקנות אדמה ולהמיר את הכסף הוירטואלי לדולרים אמתיים . תגדיל את הזיכרון הוירטואלי שלך שדרג את כרטיס המסך שלך תץעשה אינטרנט מהיר בהצלחה

dan11112006

New member
תודה רבה....עזרת לי

אולי יש קצת ישראלים שאני יוכל להכיר במשחק יהיה נחמד לפגוש...... ויש לי זיכרון של 756, אינטרנט של 5 מגה בית וכרטיס מסך G-FORCE FX5200

אושRתי

New member
ישראלים בסקנד לייף

יש כאן בפורום, וגם במשחק יש 2 קובוצות ישראליות , תעשה חיפוש של ישראל באנגלית ותמצא.

למעלה