קצת עזרה במהזמנה שלי

קצת עזרה במהזמנה שלי

אז ככה : ) החלטתי לבקש מהיקום את הבחור שהיתי רוצה ויש לי כמה שאלות אם נגיד אני רוצה שהגבר שלי יגור בעיר שאני גרה בה האם זה דבר שאני יכולה לבקש? או שזה רק מראה חיצוני ואופי שאני יכולה לבקש? האם אני חייבת לקבוע גיל? או שאולי אני יכולה נגיד לשים 18-21 וזה כבר ימצא משהו בין הגילאים האלו או שאני נגיד חייבת לרשום 20? האם כמה שיותר פרטים אני מביאה זה מקל על היקום או מקשה עליו לספק לי את מבוקשי? תודה מראש נינה

תני דרור לדמיונך. השאירי את פרטי הביצוע ליקום

אלוהים הוא לא פקיד ממשלתי שזקוק להזמנה מדוייקת וחתומה בשלושה עותקים בשביל לשלוח לך את מה שאת רוצה. החזון שלנו נועד, בראש ובראשונה, בשביל לחדד ולהבהיר את הדברים בפני עצמנו, ולאו דווקא בשביל להסביר ליקום מה אנחנו רוצים. אז האם את חייבת לקבוע גיל? איך שנוח לך. אם גיל מדוייק הופך את החזון שלך למוחשי יותר בעינייך, אז תקבעי גיל מדוייק. אם לא, אז לא. אני, למשל, אוהב לבנות את החזון שלי לפרטי פרטים, עד לרמה כמעט מגוכחת של פירוט. אילו אני הייתי רוצה לזמן לעצמי בת זוג, הייתי מדמיין לא רק את הגיל שלה אלא גם תאריך הלידה שלה ומספר תעודת הזהות שלה... אין בזה שום רע, כל עוד זוכרים שהחזון איננו סד שנועד להגביל את מה שהיקום שולח לעברנו. אולי אפשר לסכם את העניין כך: את יותר ממוזמנת לכתוב גיל מדוייק בחזון שלך. אבל כשאביר החלומות האמיתי שלך יגיע, אל תיפסלי אותו על הסף בגלל פרט טכני כזה או אחר.

SugarMm

New member
הכי חשוב שתשימי לב להרגשה

אם את מרגישה טובה לרשום גיל, תרשמי גיל. אני גם חושב שאין צורך להגבלה, וזה יכול לקרות בגלל איזה פרט שלא רשמנו, וקיבלנו קצת אחרת חחח אם זה מראה חיצוני, אם זה תכונה כלשהי...צריך להיכנס לקשר בהרגשה טובה, ורק אחרי זמן לתת
לפרטים
אני למשל, מכיר אנשים בחוץ וגם בתוך הפורום, שברגע שנכנסו לקשר חדש, חשבו שזה לא זה (מכל סיבה), ואחרי זמן-מה התברר להם שזכו לאושר עם האדם הזה!

למעלה