קצת עזרה מכם..

Z A M i

New member
קצת עזרה מכם..../images/Emo13.gif

יש מצב שזה
אבל אני לא סגורה על עצמי. אוקיי, מה שאני צריכה מכם זה ככה- אם תוכלו להעלות לפה תמונות של מעריצים.. של הקהל, אנשים צורחים, באקסטזות, קטעי וידאו כאלו-יהיה מעולה, אם יש, גם כמה תמונות שלכם עם היהודים/כל אמן אחר, תמונות של אנשים בהופעה...תמונות של מקרים קיצוניים של הערצה(כמו לחרוט "היהודים" על היד לדוגמא
) קיצור תמונות של "מעריצים" באמצע האקסטזה. ושוב-קטעי וידאו של קטעים מתוך הופעה שבהם רואים את הקהל וכו'-יהיה מעולה. ועוד בקשה אחרונה!-למי שיש את הדוקוסלב על המחשב, שיצור איתי עם נופר, או עם ענבר קשר, כי גם את זה אנחנו צריכות..
ואם אתם שואלים את עצמכם למה אני צריכה את זה
- אני ענבר(בהמה אדומה),והופר(אוחנפיצה), עושות סרט גמר על מעריצים, כבר עשינו את הראיונות וכו', ועכשיו אנחנו מתחילות לערוך, ואת התמונות וכו', אנחנו צריכות למהלך הסרט..שיהיה מעניין.. אז..תפציצו בתמונות..

Z A M i

New member
ה"קטעי וידאו כאלו-יהיה מעולה"

אמור להיות בסוגריים.. אולי זה יהיה יותר מובן עכשיו.. וגם למשל קטעי וידאו שלכם נפגשים עם הלהקה, או של הלהקה עם אנשים אחרים..הכל יעזור..

shmuelr

New member
יש בסרט "אביב" את הילדה ההיא ששמה

הוא סתיו. יש לה קעקוע של אביב על הגב. (חרוז בחינם). תנסי להשתמש בזה זמי (אני מת על השם הזה).

Z A M i

New member
כן,גם את זה אנחנו שמים..../images/Emo13.gif

אבל פשוט את הסרט אביב יש לנו כבר מהמורה שלנו, בגלל זה אני צריכה את זשאר הדברים שכתבתי בהודעה למעלה..
אבל תודה על ההצעה!

shmuelr

New member
חחח מצטער. נכנסתי לשרשור ישן של

קוקה קולה מיוזיק ויש שם תמונה יפה שאלמוג צלמה אני חושב. את כל הקהל ברכבות. רוצה אני אלך לחפור להקריב את עצמי ולהביא לך את זה?

reiya

New member
ממ יש לי תמונות..

עם תום,אורית ואדם.. כנסי אלי אם עוזר לך, 227753496

תודה שנשונתי../images/Emo140.gif

לקחנו לסרט ;) התמונה נמחקה רק מהסיבה הפשוטה שעדיף לחסוך את הזוועה ממי שעוד לא ראה
.

למעלה