קצת עזרה עם פרימייר...

Vertigo5

New member
קצת עזרה עם פרימייר...

שלושה דברים שהייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי... דבר ראשון, איך אפשר לעצור על פריים מסויים לאורך זמן כלשהו. דבר שני, איך אפשר לטשטש רק חלק אחד בתמונה, כמו צנזורה. דבר שלישי, אחרי שאני עושה capture לחומר שאני רוצה לדגום, האם יש דרך לחלק את החומר לקליפים נפרדים או שהוא נשאר כמו שלכדתי אותו? תודה מראש!

דף הבית

New member
אני אשתדל...

בטח יש דרך יותר מתוחכמת, אבל... כשאני רוצה לעצור פריים מסויים אני פשוט משנה את המהירות של הסרט לקטנה ביותר, המספר שהכי קרוב לאפס. לגבי טשטוש, נראה לי שהכי פשוט זה להשתמש בשכבה של קטע מטושטש שיוצרים קודם בפוטושופ - אם זה פס שחור שיהיה על העיניים (כמו של טייסים) או איזור שיהיה במושן בלייר - פשוט ליצור שכבה באלפה צ'אנל. לגבי הקפצ'ור - יש אפשרות אחת והיא לחלק את הקליפים תוך כדי שאתה דוגם - בחלון הקפצ'ור ניתן לעשות לוג אין ולוג-אאוט לקטעים - ולתת להם שמות שונים, לפני הדגימה - ורק אז הוא דוגם בסוף לפי הקטעים שהכנת מראש. אופציה שכנראה פשוטה יותר זה לתת שם חדש לקטעי הוידאו - על ידי לחיצה על כפתור ימני, על קטע הוידאו, שם יש לבחור בפקודה של שינוי שם (אני בעבודה כרגע ולא ליד המחשב שלי, ככה שאני לא זוכר מה שם הפקודה) בהצלחה.

maec

New member
פריז פריים:

לחתוך את הקליפ עם התער בנקודה הרצויה, ללחוץ קליק ימני ומשם לבחור באפשרות video options--> frame hold לסמן את hold on אם התמונה מרצדת: מתוך ה field options לסמן את flicker removal

למעלה